Zdaj gre pa zares

0
1509

No čisto sedaj še ne, saj do začetka šolskega leta manjka še nekaj dni a vendar policija in številna društva že opozarjajo voznike na povečano število učencev in učenk na poti v šolo.
Le še pet ja pet dni nas je v sredo 28. avgusta ločilo do začetka pouka. In zato so se zbrali v križišču pred vrtcem Medo v Šentvidu pri Lukovici predstavniki AMZS, člani AMD Lukovica ter policistke PP Domžale, da bi voznike opozarjale na nevarnost, ki prihaja v ponedeljek. Številna društva in organizacije se v teh dneh trudijo ozaveščati voznike, da ne bo več tako kot je bilo in,da prihajajo novi udeleženci v prometu. In kaj potem bi dejali,a vendar so to najbolj nebogljeni in najbolj nepredvidljivi udeleženci v prometu, ki jim moramo posvečati izredno pozornost. In so se sprehajali čez cesto. Najprej županja Olga Vrankar z odraslimi, a ne za dolgo, saj se jim je kaj kmalu pridružila še skupina malce večjih otrok iz vrtca. In so šli tja in nazaj in vajo so ponovili kar nekajkrat. In rezultat? Takole bi dejal, ne najboljši ne pa tudi porazen, bo pa potrebno še malce ozaveščanja do začetka šolskega leta. Mogoče bo svoje naredila tudi kakšna kazen, a o tem kdaj drugič.
Dragi šolarji varno pot v šolo in domov v ponedeljek vam želimo, a ne samo v ponedeljek vse dni vašega življenja, saj je šola vsak dan, ki ga preživimo tudi, ko smo starejši.
DJD

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here