Senzacija v Radomljah, Celjani doživeli hud udarec

0
1347
Foto: Žiga Zupan/Sportida

Med štiri najboljše v pokalu Slovenije so se kot prve uvrstile Radomlje, ki so tudi v drugo ostale neporažene proti Celju. Na prvi tekmi v knežjem mestu so remizirale (1:1), danes (29.10.) pa sta ostali mreži nedotaknjeni (0:0).

Radomlje so od naslova pokalnih zmagovalcev, s tem pa tudi igranja v Evropi, oddaljeni le še dva koraka.

Vir: Siol.net

______________________________________________________________

V torek se je v Športnem parku Radomlje pisala zgodovina. Radomljani so namreč uspeli iztržiti rezultat, ki jih je popeljal v polfinale pokala Slovenije. Moštvi sta se v povratnem srečanju razšli brez zadetkov.

Kljub neugodnemu vremenu, saj je skozi celotni dan padal dež in tako namočil zelenico športnega parka Radomlje, sta ekipi vstopili v srečanje zelo samozavestno. Nekaj priložnosti sta si moštvi priigrali, a so streli vselej bili zaman. V drugem delu so Celjani prevzeli pobudo in si ustvarili tudi nekatere konkretne priložnosti, a je bil razpoloženi Lenart Cerar vselej na mestu. Omeniti velja tudi imenitno posredovanje Cerarja v drugem polčasu, ko je z imenitno reakcijo in parado žogo izbil v kot. Nervoza se je stopnjevala vse do konca. Tako so Radomljani poizkušali preko hitrih protinapadov presenetiti gostujočega vratarja. Tik ob koncu so Celjani izvajali še kot, a so se Radomljani uspeli ubraniti in slavje v Športnem parku Radomlje se je lahko pričelo.

FOTO: Manca Hvalič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here