Slobodan Vuk po porazu v Kidričevem

0
915

Nedeljska gostujoča tekma 16. kola se je v Kidričevem, kljub izenačujočima zadetkoma Arnela Jakupovića in Slobodana Vuka, zaključila z zmago domačega Aluminija, ki je mrežo rumenih zatresel kar štirikrat.

Domači Aluminij je v 20. minuti v vodstvo popeljal Mihael Klepač. Izid je v 42. minuti z natančno izvedeno enajstmetrovko poravnal Arnel Jakupović, novo nezbranost v obrambi Domžal pa je v 60. minuti srečanja kaznoval Andrija Živković. Rumeni bojevniki so le dve minuti za tem odgovorili z zadetkom Slobodana Vuka, vendar Šumarji so mrežo Ajdina Mulaliča zatresli še v 71. ter 88. minuti. Za 3:2 je poskrbel Klepač, končnih 4:2 pa je postavil Matic Vrbanec.

“V tem trenutku je težko povedati kaj pametnega. Narobe je to, da se nam iste zadeve že dalj časa dogajajo prepogosto. Preprosto prepoceni dobivamo zadetke, mogoče tudi v ključnih trenutkih ne damo tistega gola, ki bi spremenil potek tekme, ampak nekaj je hudo narobe in nekaj bo potrebno spremeniti. V tem trenutku res ne bi vedel kaj, vendar dejstvo je, da zadetke dobivamo prepoceni,” je po tekmi sprva dejal strelec drugega domžalskega zadetka Slobodan Vuk.

Varovacni Andreja Razdrha so med tekmo znova bili podjetnejši, vendar zgodba iz preteklih tekem se je ponovila tudi v Kidričevem: “Srečanje nadziramo, igramo dobro, kombinatorno, ustvarjamo si priložnosti, v obrambnem delu igre pa počnemo nerazumljive napake. Res je, da smo bili ob pokalnem izpadu vsi skupaj zelo potrti, ampak to ni nikakršen izgovor. Dvakrat smo se vrnili v igro, izenačili, kljub temu pa so domači znova uspeli zadeti. Iste težave smo imeli že pred tem.”

Domžalčane naslednja prvenstvena tekma čaka v soboto ob 16:55, ko se bodo v Ljudskem vrtu pomerili z Mariborčani: “Sedaj imamo na voljo nekaj več časa za pripravo na naslednjo tekmo. Potrebno si je oddahniti, zbrati misli, se odkrito pogovoriti in s trdim delom popraviti, kar se popraviti da.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo