Dobljani odigrali prvo prijateljsko tekmo z Medžimurci in gostom iz Čakovca čestitali za zmago z 0:1!

0
1220

“Modri” iz Doba, ki jih v nadaljevanju sezone vodi trener Dejan Djuranovič, so na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale gostili ekipo hrvaškega drugoligaša NK Medžimurje iz Čakovca ter gostom morali čestitati za zmago z “minimalnih” 0:1. Gol za Medžimurce je v 67.minuti tekme dosegel Stjepan Simičič.

V borbeni in zanimivi mednarodni prijateljski tekmi sta si obe ekipi priigrali nekaj lepih priložnosti, Dobljani še nekaj več v 1.polčasu.

Po tekmi smo za kratki izjavi prosili Alberta Račiča, našega vezista in pa Damirja Lepena, trenerja gostov, ki ekipo iz Čakovca vodi od lanskega septembra:
Albert Račič, vezist NK Roltek DOB: “Današnji nasprotnik je borben in dobro tehnično podkovan, vsaka taka tekma je nadgradnja našega dela, še posebej zdaj, ko smo v fazi priprav, ki so v polnem teku. Kljub porazu smo prikazali solidno nogometno predstavo”.
Damir Lepen, trener NK Medžimurje: ” Podobno, kot ekipa Doba, smo tudi mi v pripravljalnem obdobju. S predstavo svojih nogometašev sem zadovoljen. Prav tako moram pohvaliti ekipo NK Roltek Dob, ki je prikazala dober nogomet”.

NK Roltek Dob : NK Medjimurje Čakovec 0:1(0:0)FT
Šimičič Stjepan(67′)

Začetnih 11 NK Roltek Dob
1.polčas: Čretnik Matic(V), Gajič Luka, Suljevič Dino, Gorenc-Stankovič Tibor, Femec Matevž, Račič Albert, Kunstelj Klemen(K), Udovičič Karlo,
Kolobarič Dario, Petrovič Denis

2.polčas:Tratnik Gašper(V), Avbelj Žiga, Radovanovič Andrija, Suljevič Dino, Funtek Matic, Račič Albert(K), Levec Nejc, Jugovar Domen, Hrovat Gašper, Zenkovič Dino, Gregorin Simon

Začetnih 11 NK Medžimurje
1.polčas
Koprič Miroslav(V), Hudeček Matej, Vidovič Frane,
Knezovič Ante, Džijan Hrvoje, Ikič Ivan,
Hranilovič Josip-Domagoj, Zanjko Robin, Ivančič Kruno, Brckovič Nino, Šimičič Stjepan
2.polčas(menjave)
Dodlek Antonio(V), Hajdinjak Leo, Meglič Leon, Jesenovič Matija, Alili Habil, Bacinger Luka, Lesar Nikola

Kljub porazu, čestitke Dobljanom za dobro nogometno predstavo, gostom pa za zmago!

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naših uradnih družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter @NkRoltekDob.

Gregor Horvatič

Matic Čretnik, vratar NK Roltek Dob in Janez Strajnar, trener vratarjev pri članski ekipi NK Roltek Dob

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here