Dobljani v drugem polčasu z 0:2 strli Brinje Grosuplje – v sredo pričetek zimskih priprav v Umagu in tekma v Puli z Istro 1961!

0
1055

Članska ekipa “Modrih” iz Doba se je danes na gostovanju v prijateljskem srečanju pomerila z Nk Brinje Grosuplje in ekipo 3.SNL-zahod ugnala z 0 : 2!
V 1.polčasu sta mreži na obeh straneh mirovali, obe ekipi pa sta prikazali dobro nogometno igro.
V 2.polčasu so Dobljani “pritisnili na plin” in dvakrat zatresli domačo mrežo, med strelce pa sta se vpisala okrepitvi letošnjega zimskega prestopnega roka, Simon Gregorin in Karlo Udovičič.
V sredo, 19.2.2019 naša članska ekipa NK Roltek DOB odhaja na zimske priprave v Umag, kjer se bo že prvi dan pomerila s hrvaškim prvoligašem NK Istra 1961.

Tekma bo v Puli.
V soboto, 22.2.2019 bodo Dobljani odigrali še eno prijateljsko tekmo v sklopu priprav in sicer v Ajdovščini, kjer se bodo pomerili s tamkajšnjim ND Primorje Ajdovščina, ki sicer nastopa v 3.SNL-zahod.
__________________________________________

Nk Brinje Grosuplje : NK Roltek DOB 0 : 2 (0 : 0) FT
⚽️Simon Gregorin
⚽️Karlo Udovičič
__________________________________________

📸Facebook NK Brinje-Grosuplje

Prvih 11 NK Roltek Dob:
1.polčas: Čretnik Matic(V), Gajič Luka, Suljevič Dino, Gorenc-Stankovič Tibor, Femec Matevž, Račič Albert, Kunstelj Klemen(K), Radovanovič Andrija, Kolobarič Dario, Petrovič Denis
2.polčas:Avsec Tadej(V), Avbelj Žiga, Udovičič Karlo, Suljevič Dino, Funtek Matic, Račič Albert(K), Levec Nejc, Jugovar Domen, Hrovat Gašper, Zenkovič Dino, Gregorin Simon

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naših uradnih družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter @NkRoltekDob.

Gregor Horvatič

Oglasno sporočilo