Logaško podjetje Okna in vrata Nagode v novih prostorih

0
2202

Podjetje Okna in vrata Nagode iz Logatca se je pred kratkim preselilo v nove poslovno-proizvodne prostore v obrtno-industrijsko cono Zapolje v Logatcu. Sodoben objekt nudi dobre delovne pogoje zaposlenim, prava paša za oči pa je njihov razstavni salon oken in vrat, ki je velik kar 700 kv.m in je trenutno največji tovrsten salon v Sloveniji. Po besedah direktorja Janeza Nagodeta pa so njihovo največje veselje zadovoljne stranke.

Preselili ste se  v obrtno cono, tik ob regionalno cesto Logatec-Vrhnika. Poleg izgradnje sodobnega objekta ste zelo posodobili tudi linijo za izdelavo oken in vrat.
Janez: Res je. Stara lokacija ni več nudila dobrih delovnih pogojev. Umeščeni smo bili v strnjeno naselje, ki ni dopuščalo širitve. V novem objektu smo veliko pozornost namenili dobremu počutju zaposlenih in skrbi za stranke, saj se razstavni salon razprostira kar na 700 kv.m. V salonu imamo več hišic, kjer si stranke lahko ogledajo celotno podobo – barve oken, senčil, toplotnega ovoja in na ta način lahko izberejo najboljšo kombinacijo za njihovo hišo. Na ogled so hiške z lesenimi okni, pvc okni, izvedba les/aluminij, panoramske stene, vhodna in notranja vrata …

Mnogi, ki se odločajo za nakup ali menjavo oken, so postavljeni pred dilemo, ali izbrati lesena ali pvc okna.
Janez: Pri nas imamo leseno in pvc stavbno pohištvo. Morda se kdo boji vzdrževanja lesenih oken, vendar je strah odveč. Tehnologija barvanja je v teh letih zelo napredovala, vsa okna potapljamo, da se les sam vpije toliko barve, kot jo potrebuje in se zaščiti proti glivicam, insektom, uv žarkom. Končna barva je že četrti nanos, tako da so okna res zaščitena. Izpostavljene dele pa zaščitimo z aluminijem. Zelo dobra odločitev so tudi okna v kombinaciji les/aluminij.

Ob menjavi lesenih oken pa se lahko pridobi tudi subvencija Eko sklada.
Janez: Za menjavo oken in vhodnih vrat se lahko pridobi nepovratna sredstva. Stranke nimajo nobene dela, vso ustrezno dokumentacijo jim mi pripravimo brezplačno.

Podjetje Okna in vrata Nagode je družinsko. V čem vi vidite prednost?
Poleg mene je v podjetje vključena tudi žena, kar je zelo pomembno, saj na ta način cela družina diha s podjetjem, razume delovanje in se trudi za razvoj. Hčerki sta še v osnovni šoli, sin pa hodi na srednjo lesarsko šolo in vsi že pomagajo v podjetju. Sicer imamo 30 zaposlenih, ki so zelo pridni in vsak prispeva svoj kamenček h končnemu cilju -zadovoljni stranki.

IOC Zapolje I/3, Logatec, (01) 75 09 676, info@nagode.si, www.nagode.si

 

 

 

PR

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here