Kislice, domislice … (NOV!CE 3 2020): Špalir uličnih svetilk za avtomobile

0
1578

Na naš naslov se je obrnil Domžalčan, ki ga zanima, če se za osvetljevanje Kolodvorske ulice uporablja led luči na solarno napajanje, glede na že obstoječo, solarno avtobusno postajo. Zanima ga tudi dobavitelj in cena posamezne luči. Postavljenih je 8 luči.

Osvetljevanje prenovljenega dela Kolodvorske ceste je neodvisno od obstoječega osvetljevanja na solarni avtobusni postaji Domžale. Napajanje se bo izvršilo iz električnega omrežja javne razsvetljave.
Svetilke in njihova postavitev so bile izbrane s strani arhitekta. Za osvetlitev poti za pešce so bile uporabljene kandelaberske zunanje svetilke LED (enakovredno kot Zumtobel group BE 84126) 44W LED, skupaj s kandelabrom. Cena posamezne luči je tržna. Po projektantskem predračunu je vrednost cca. 3.000 €/svetilko.
Urad župana Občine Domžale

Na ime dobavitelja svetilk še čakamo.

Iz Urada župana Občine Domžale so me prijazno napotili na Oddelek za investicije, kjer mi bo na voljo ime dobavitelja uličnih svetilk.
Občane, ki jih zanima ta podatek, vabim, da se v našem uredništvu prijavijo za skupinski obisk z nami na omenjenem oddelku, kjer nas bodo, v že dogovorjenem terminu, seznanili z iskanim imenom.


Informacijsko pooblaščenko pa vseeno velja pobarati, če je ta način odgovora v skladu z zakonom.
Urednik

_______________________________________________________________________

 

Šušlja se …

… da imamo Domžalčani, ob zasedenih imenih Domžalc, Domželc, prosta za kakšno prikupno poimenovanje ali maskoto še Domžulc in Domžilc. Tudi imamo že zasedeno ime Domžedol, ki ga nosi kotiček na Šumberku.

… da je velika razlika med občinskim časopisom in časopisom občanov, ki ga ravnokar prebirate.

… da bomo zaprosili župana »najlepšega mesta na svetu«, da nam pomaga urediti center Domžal. Kdor zna, pač zna.

… da nas, glede na stanje na računu, nobena politična stranka denarno ne podpira. Za druge lokalne medije si tega ne bi upali trditi.

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here