“Gradimo lahko na predstavi z drugega polčasa”

0
1222

Nogometaši Domžal so v domači tekmi 23. kola prišli do točke. Končni izid srečanja s Celjani je v deževnih razmerah postavil kar gostujoči branilec Advan Kadušić, ki je v 72. minuti zadel lastno mrežo. Pred tem je v 42. minuti za goste zadel Mitja Lotrič.

V začetni enajsterici rumenih bojevnikov so bile v primerjavi z zadnjo prvenstveno tekmo opravljene štiri spremembe. Matica Finka, Janeza Piska, Dejana Lazarevića in Mateja Podlogarja so zamenjali Andraž Zinić, Tamar Svetlin, Slobodan Vuk in Mattias Kait, ki je zaigral prvič v letošnjem koledarskem letu.

“Glede na pogoje smo pričakovali taksno tekmo, toda ob koncu mislim, da bi lahko poskrbeli za preobrat. Bili smo blizu, zadeli vratnico, si ustvarili še nekaj dodatnih priložnosti, toda obenem so nevarno zapretili tudi gostje, zato je kljub vsemu neodločen rezultat realen,” je po tekmi povedal 26-letni južnokorejski igralec sredine igrišča Dohyun Kim, ki je na tretji prvenstvi zabeležil še tretji vstop v igro s klopi za rezerviste.

Kim, ki je v zaključku tekme poživil igro, v 63. minuti pa mu je po močnem strelu veselje preprečil tudi okvir celjskih vrat, je prepričan, da so varovanci Andreja Razdrha na pravi poti: “V prihodnje moramo graditi na predstavi iz drugega polčasa. Ko smo stopili na žogo, smo namreč bili nemudoma nevarni, saj nasprotniku nismo pustili veliko prostora. Ob koncu smo sicer bili malce nezbrani v zaključku, morda bi morali biti tudi malo bolj agresivni.”

Nova tekma je na sporedu že v sredo, ko Domžalčani gostujejo v spodnji Šiški: “Na voljo ni veliko časa, vendar s tem nimamo težav. Potrebno se je hitro zbrati, regenerirati in se dobro pripraviti na srečanje z Bravom, ki velja za neugodnega tekmeca. Sam se dvoboja že veselim, saj je igranje tekem nekaj najboljšega. V primeru ponujene priložnosti za igro pa se bom seveda potrudil po najboljših močeh, saj na trenutek, ko bom na igrišče pritekel od prve minute, že komaj čakam,” je dejal Kim.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here