Končno so tukaj počitnice!

0
1575

V preteklih mesecih smo se starši trudili pomagati učencem in učiteljem s poukom na daljavo. Pouk na daljavo je za nekatere starše predstavljal dodatno obremenitev, saj so opravljali delo od doma, nekateri so hkrati opravljali delo na delovnem mestu, kar je za njih predstavljalo dodatno obremenitev, nekateri pa so se odločili za koriščenje varstva otrok. S skupnim trudom smo premagali težavo in ugotovili, da je delo kljub temu potekalo precej dobro.

Tudi sama sem mama dveh mladoletnih otrok in učenje na daljavo je zame predstavljal izziv, ki sem ga sprejela in tudi izpeljala. Hkrati pa so se nam zaradi zaprtja zdravstvenih institucij pojavljali pomisleki, da otroci s posebnimi potrebami niso dobili priložnosti za nadaljnji razvoj in potrebno zdravstveno storitev. Naj omenim, da je bilo kar nekaj polemik v zvezi z odprtjem šol in socialne distance do drugih. Socialni demokrati smo se zavzemali za odprtje vseh šol. S tem bi zagotovili kakovostno učenje in pravico do izobraževanja.

Valeta in maturantski ples sta letos potekala nekoliko drugače kot prejšnja leta, ampak verjamem, da z navdušenjem ob zaključku šolskega leta.

Vsem učencem in učiteljem želim lepe in zdrave “navihane” šolske počitnice,

vsem maturantom pa lep začetek novega obdobja.

Kristina Hafner
Socialni demokrati Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here