Mura : Domžale 0:1; odzivi po zmagi v Murski Soboti

0
1111

Gostujoča tekma 30. kola se je zaključila z drugo zaporedno gostujočo zmago! Edini zadetek na dvoboju z Muro je v 76. minuti dosegel rezervist Arnel Jakupović, ki je v igro vstopil le nekaj trenutkov pred tem. 22-letni napadalec je v letošnji sezoni mrežo Murašev zatresel že tretjič.

Dejan Djuranović (glavni trener): ”Z rezultatom smo zadovoljni! Želeli smo si treh točk, ki nam ogromno pomenijo. Vedeli smo, da bo težko, sploh zaradi izjemne vročine in tudi dejstva, da je bila Mura zaradi osvojitve pokala razbremenjena, vendar prav zaradi tega tudi toliko bolj nevarna. Čakali smo na svojo priložnost, jo izkoristili in mislim, da smo tokrat lahko zadovoljni.”

Zeni Husmani (vezist): ”V preteklosti smo bili poraženi tudi, ko smo igrali dobro, toda tokrat nas je nogomet nagradil, saj smo v težkih pogojih pokazali pravšnji karakter in željo. Tri točke so s psihološkega vidika zelo pomembne. S tem smo obenem samemu sebi dokazali, da lahko zmagujemo tudi v težkih dvobojih, izjemnega pomena pa je prav tako nedotaknjena mreža, kar pa je rezultat trdega dela v obrambnem delu igre s strani vseh igralcev. Naslednja tekma proti Sežani bo zagotovo znova zelo zahtevna, vendar nadaljevati moramo z našo igro in zmago nad Muro nadgraditi s pozitivnim rezultatom v petek.”

Arnel Jakupović (napadalec): ”Na vsaki tekmi želimo zmagati in igrati čim bolje. Nekajkrat nam to ni uspelo, vendar tokrat smo pokazali da znamo zmagati tudi mi. Tekma je bila zahtevna, a smo dobro odigrali in zasluženo zmagali. Zadetka sem zelo vesel, saj je zelo pomemben, tako za ekipo kot tudi zame, vendar najpomembnejše so osvojene tri točke. Proti Sežani moramo vstopiti v dvoboj z isto željo in voljo, saj tako uspeh ne bo izostal.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here