Proti Bravu pred zaprtimi vrati

0
565

Predzadnja domača tekma tekmovalne sezone 2019/20 bo v soboto, ob 20. uri, zaradi poostrenih ukrepov s strani NIJZ odigrana pred prazno tribuno! Srečanje med Domžalami in Bravom si boste tako lahko v neposrednem prenosu ogledali samo na Planet TV 2.

V novem priporočilu za preprečevanje širjenja okužbe z virusom Covid-19 je Nacionalni inštitut za javno zdravje sporočil, da lahko športna tekmovanja potekajo pod pogojem, da lahko organizator zagotovi spoštovanje vseh higienskih priporočil. Ker ocenjujemo, da bi izredno težko izpolnili vse zahteve NIJZ in hkrati gledalcem še vedno dopustili prijetno nogometno vzdušje, smo se v Nogometnem klubu Domžale odločili, da bo domači dvoboj 33. kola Prve lige Telekom Slovenije na žalost potekal pred zaprtimi vrati, saj se zavedamo, da so ukrepi nujno potrebni, če želimo, da se pravi nogomet vrne že z naslednjo tekmovalno sezono.

Naprošamo vas, da se v času tekme ne zadržujete v okolici stadiona, obenem pa smo prepričani, da se bomo na tribunah Športnega parka Domžale kmalu znova videli!

Hvala za razumevanje.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo