Dejan Djuranović ob zaključku sezone

0
684

Turbulentna sezona je zaključena. Nogometaši Domžal so na zadnji prvenstveni tekmi proti Triglavu iz Kranja prišli do zmage z 2:1, za katero sta poskrbela Matej Podlogar in Mattias Kait, ki je v dresu Domžal zadel prvič!

‘Vsaka zmaga je zelo dobrodošla in pomembna. Proti Triglavu smo nastopili v malce spremenjeni zasedbi, saj so številni fantje dobili prosto. Do priložnosti so tako prišli igralci, ki v zadnjih tekmah niso igrali veliko, zraven pa je bilo tudi kar nekaj mlajših z naše akademije. Osvojitev vseh treh točk je prav zaradi njih še toliko pomembnejša, saj jim bo to velika spodbuda za nadaljnje delo,” je po zadnjih 90. minutah v sezoni 2019/20 povedal glavni trener Dejan Djuranović.

52-letni strateg rumenih bojevnikov je o 17. zaporednem nastopanju med elito dejal: ”Sezona ni potekala po naših načrtih. Bilo je veliko turbulenc, prihajalo je do menjav trenerjev, zato jo bomo poizkušali tudi čim hitreje dati na stran. Še pred tem bo iz nje potrebno potegniti nekakšne zaključke, verjamem pa, da bomo v naslednjo sezono vstopili veliko bolj uspešno in hkrati ne dopustili, da se ponovi letošnja.”

Na tekmi s Triglavom, ki se bo že v nedeljo v dodatnih kvalifikacijah za obstanek v Prvi ligi pomeril z Gorico, so do prvega ligaškega nastopa v članskem dresu prišli Emir Saitoski, Nick Perc, Tian Pantelić in Jošt Pišek: ”Vsi fantje dokazujejo, da imajo velik potencial. Predstavljajo izjemno naložbo za prihodnost, zato jim je seveda potrebno ponuditi priložnost za igro. Pokazali so, da na njih lahko računamo tudi v prihodnje, hkrati pa verjamem, da se bodo pod našim vodstvom razvijali v pravi smeri in da bomo tudi v vseh naslednjih izzivih zadovoljni z njimi,’‘ je povedal Djuranović, ki bo svoje varovance znova pozdravil 30. julija, ko bo na sporedu prvi trening v novi sezoni.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo