Kronika Policijske postaje Kamnik (od 10.5. do 16.5.2021)

0
854

10. 5. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na parkirišču na Trgu talcev je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika z vozilom neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Policisti so v Mostah obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bili udeleženi voznici osebnih avtomobil. Ena od voznic je bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Povzročiteljici nesreče je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

TATVINA SKIROJA V KAMNIKU
Neznani storilec je iz Kolesarnice pri OŠ Toma Brejca odtujil zaklenjen električni skiro znamke Xiaomi sive barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci obravnavali prometno nesrečo v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročitelju nesreče je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa

PADLA S KOLESOM
Pri OŠ Toma Brejca je s kolesom padla mlajša kolesarka, ki se je pri padcu lažje telesno poškodovala. Policisti so na kraju ugotovili, da je bila kolesarka v nesreči udeležena sama.

11. 5. 2021
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Po zbranih obvestilih bo izdan plačilni nalog.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
NN storilec je med 16.20 in 16.45 izpred zgornjega vhoda v trgovino Mercator odtujil enduro kolo znamke GT Force 3.0, bele barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so v Kamniku kršitelju zasegli neznano snov rastlinskega izvora zeleno rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

VLOM V STANOVANJE NA OBMOČJU KAMNIKA
Neznani storilec med 7. in 13. uro z neznanim predmetom odprl pritlično okno stanovanja in iz stanovanja odtujil gotovino ter nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
Neznani storilec je iz kolesarnice bloka na Groharjevi ulici odtujil moško gorsko kolo znamke Trek 5000, črne barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

13. 5. 2021
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so v Kamniku kršitelju zasegli neznano belo prašnato snov za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

PROMETNA NESREČA
Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri so udeleženci izpolnjevali vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na parkirišču na Novem trgu talcev je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika z vozilom neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

PROMETNA NESREČA
V okolici Kamnika so policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je voznik trčil v objekt. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljene. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

POVOŽENJE DIVJADI
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je voznik z osebnim avtomobilom povozil srno in pri tem poškodoval vozilo.

14. 5. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na regionalni cesti Vodice-Moste je prišlo do prometne nesreče s pobegom. Voznika sta trčila z zunanjimi ogledali. En voznik je s kraja nesreče odpeljal naprej v smeri Most, ne da bi drugem udeležencu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

PROMETNA NESREČA NA PARKIRIŠČU
Na parkirišču Supernove se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so v okolici Komende kršiteljema zasegli neznano snov rastlinskega izvora zeleno rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

15. 5. 2021
TATVINA GASILNIH APARATOV
V Supernovi Kamnik je bilo preko noči odtujenih več gasilnih aparatov. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

PROMETNA NESREČA
Na kamniški obvoznici je prišlo do prometne nesreče z udeležbo dveh vozil. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

16. 5. 2021
POVOŽENJE DIVJADI
Na regionalni cesti Vodice-Moste je voznik z osebnim avtomobilom povozil srno in pri tem poškodoval vozilo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo