Kronika Policijske postaje Kamnik (od 12.7. do 18.7.2021)

0
895

12. 7. 2021
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je v Volčjem Potoku izpred stanovanjske hiše odtujil moško športno kolo, črne barve in se odpeljal neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

13. 7. 2021
INTERVENCIJA
Policisti so v okolici Kamnika obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je nečak verbalno napadel svojega strica. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

TATVINA V TRGOVINI
V trgovini Hofer je neznani storilec izvršil tatvino različnih artiklov. Sledi pregled video posnetkov, zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14. 7. 2021
HUDA URA NA PLANINI
Policisti so na Veliki Planini obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je tašča verbalno žalila svojo snaho. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

POŠKODOVANO VOZILO NA GOJŠKI PLANINI
Policisti smo bili obveščeni o poškodovanju vozila na parkirišču Gojške planine. Pri pregledu vozila je bilo ugotovljeno, da so vozilo poškodovale krave, in sicer so na vozilu vidne odrgnine, slina itd. Oškodovanec je dogodek prijavil za uveljavljanje škode na zavarovalnici.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je na parkirnem prostoru pri trgovini Lidl trčil v parkirano vozilo, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in uradni zaznamek.

15.7.2021
TATVINA
Neznani storilec je iz terase lokala v Kamniku odtujil dve blazini in ponjavo za vrtno garnituro. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
V Mekinjah se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

16.7.2021
KRIVOLOV
S strani lovca Lovske Družine Kamnik so bili policisti obveščeni o krivolovu, in sicer je v gozdu za cesto na območju Godiča, lovec našel mrtvega srnjaka z odrezano glavo. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi predvajanja glasne glasbe v stanovanjskem bloku. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

VESEL VOZNIK
Policisti so imeli na območju Šmarce v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Ker je imela voznikova sapa preveč oktanov, mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, voznik pa se bo v kratkem srečal tudi s sodnikom.

17.7.2021
POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec se je na Groharjevi ulici poigral z neznanim predmetom in poškodoval parkirano vozilo in povzročil materialno škodo, katero bo lastnik moral uveljavljati na zavarovalnici. Sledi zbiranje obvestil in poročilo na pristojno državno tožilstvo.

18.7.2021
ŽUR V NASELJU BUČ
V poletnem času zaživijo tako imenovane žurke in ena taka se je odvijala v Buču, kjer je alkohol zameglil možgane in trezno razmišljanje kar parim osebam na dogodku. Ena je zadobila neznani leteči predmet v glavo in je bila obravnavana s strani zdravniškega osebja, z ostalimi pa sledijo razgovori in ugotavljanje dejanskega stanja, ko bodo brez alkoholnih hlapov v krvi in razmišljali s trezno glavo. Sledijo ustrezni ukrepi.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here