“Potrebno je nadaljevati zbrano”

0
301

Na prve tri točke v Sežani bo potrebno počakati vsaj do aprila prihodnje leto. Varovanci Dejana Djuranovića so namreč na Krasu remizirali z 0:0, kar se je zgodilo prvič letos.

‘Videli smo trdo tekmo. Na specifičnem gostovanju v Sežani, kjer vemo kakšno je igrišče, smo želeli priti do vseh treh točk. Ni nam uspelo, smo pa po dolgem času mrežo ohranili nedotaknjeno, zato sem lahko zadovoljen s svojo predstavo in predstavo zadnje vrste na čelu z vratarjem,” je uvodoma dejal povratnik v začetno enajsterico Damjan Vuklišević.

Domžalčani so poskušali, vendar tik pred odhodom na reprezentančni premor, ki bo vseboval domačo prijateljsko tekmo z NK Croatia Sesvete (petek, 14.00) ostajajo pri 12 točkah: ”Pred nami sta dva prosta dneva, ki ju moramo izkoristiti za počitek. Nato sledi priprava na tekme, ki sledijo po pavzi. Najprej nas čaka Koper, sledi tekma z Bravom, odigrana bo tudi pokalna tekma z Mariborom. Gre torej za nov zahteven razpored, a do takrat bomo zagotovo delovali veliko bolje.”

Osrednji branilec, ki se je po sanirani poškodbi v trenažni proces vrnil pred tedni, dodaja: ”Potrebno je nadaljevati zbrano, pripravljene priložnosti pred vrati nasprotnika uspešno realizirati in tako bodo tudi rezultati na želeni ravni. Doslej smo na 12 tekmah osvojili 12 točk, kar ni dovolj. S tem nismo zadovoljni, toda v nogometu se stvari zelo hitro spreminjajo in mi moramo poskrbeti, da bo v prihodnje vse skupaj šlo na bolje,” je sklenil Vuklišević.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Sportida

 

Oglasno sporočilo