Zanesljivo do novih treh točk

0
837

Tekma 19. kroga bi se morala odigrati v nedeljo na ljubljanskem stadionu ŽAK, vendar se je zaradi razmočenega igrišča prestavila v Stožice.

V prvem polčasu nismo videli nič atraktivnega, imeli pa smo boljšo posest žoge. Bravo je bil nekoliko nevarnejši, a nenatančen pri zadnjih podajah ali nezbran pri zaključku. Do prve priložnosti so domači prišli v 22. minuti, ko se je v ugodnem položaju znašel Memić, ki pa je streljal zelo slabo. Radomlje so v prvem polčasu do omembe vredne priložnosti prek Zabukovnika, ko se je na desni strani odlično znašel in pobegnil svojim čuvajem. Na robu kazenskega prostora je našel Ivana Šarića, ta pa je žogo poslal preko vrat domačega vratarja.

Domači so do nove resne priložnosti prišli na začetku drugega polčasa. S strelom je poizkusil Sandi Ogrinec vendar se rezultat ni spremenil. Po dobro odigranih dvojnih podajah smo nekaj minut kasneje prišli do priložnosti preko Marka Božića in Ivana Šarića, slednji pa je streljal mimo vrat.

V 68. minuti srečanja je, v kazenskem prostoru, Mark Španring nepravilno oviral Šarića sodnik pa je pokazal na belo točko. Najstrožjo kazen je zanesljivo izvedel Sandi Nuhanović.

Štiri minute kasneje je po protinapadu Šarić lepo našel Gedeona Guzino ta pa je žogo poslal pod prečko. To ni bilo vse, po novem protinapadu v 75. minuti se je pod svoj prvi zadetek v letošnji sezoni podpisal Luka Cerar.

Prva liga Telemach, torek, 7.12.2021, 19. krog, Stožice Ljubljana
NK Bravo : NK Radomlje ; 0-3
Strelci: Sandi Nuhanović (68., 11-m), Gedeon Guzina (72.), Luka Cerar (65.)

Prišli smo do pomembne zmage in se po dolgem času znebili zadnjega mesta na prvenstveni lestvici. Po učinkovitih protinapadih v drugem polčasu smo dokazali da nam igrišče v Stožicah zelo ustreza.

V zadnjem krogu jesenskega dela se bomo na domačem igrišču pomerili z Olimpijo.

NK Radomlje

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here