Kronika Policijske postaje Kamnik (od 6.6. do 12.6.2022)

0
779

6. 6. 2022
TATVINA OKRASNE LESTVE IZ TOVORNEGA VOZILA

Kamniški policisti so obravnavali tatvino okrasne lestve iz tovornega vozila, ki jo je neznani storilec odtujil tekom noči in povzročil materialno škodo. Sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

SPOR MED DRUŽINSKIMA ČLANOMA
Policisti so obravnavali spor med družinskima članoma, pri čemer je prišlo do povišanega glasu in neprimernih besed. Policisti so intervencijo na kraju zaključili s plačilnim nalogom.

7. 6. 2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je neznani voznik med vzvratno vožnjo trčil v pravilno parkiran avtomobil, nato pa brez da bi oškodovancu nudil osebne podatke ali obvestil policijo s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

8. 6. 2022
VLOM V DELAVNICO IN TATVINA ORODJA
Neznani storilec je pristopil do delavnice na domačem dvorišču, kjer je naprej odprl ograjo nato pa na vzvod še vrata delavnice. Iz delavnice je odtujil različno ročno orodje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA AKUMULATORJEV
Policisti so v podjetju obravnavali kaznivo dejanje tatvine akumulatorjev, pri čemer je neznani storilec preko noči iz delovnih semaforjev odtujili dva akumulatorja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba zoper neznanega storilca na pristojno državno tožilstvo.

9. 6. 2022
TATVINA DENARNICE V TRGOVINI
Policisti so obravnavali tatvino denarnice v trgovini, pri čemer je neznana ženska iz žepa oškodovanke odtujila denarnico v kateri je bila tako gotovina kot dokumenti. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Na policijski postaji se je zglasila občanka, ki je v reži bankomata v Kamniku našla denar. Lastnika denarja bo le ta počakal na PP Kamnik, policisti pa ga bodo poskušali izslediti, v kolikor se ta sam ne bo javil.

10. 6. 2022
TATVINA ORODJA IZ TOVORNEGA VOZILA
Policisti so obravnavali tatvino orodja, pri čemer je neznani storilec tekom noči iz odklenjenega tovornega vozila odtujil več kosov električnega orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

11. 6. 2022
PROMETNA NESREČA Z LAHKIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, pri čemer je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, se pri tem prevrnil in poškodoval. Voznik je nato odklonil preizkus alkoholiziranosti kakor tudi strokovni pregled. Zoper njega bo na pristojno sodišče poslan obdolžilni predlog.

12. 6. 2022
ZASEG NN TABLETE IN PRAŠNATE SNOVI
Policisti so v Kamniku obravnavali občana, kateremu je bil v času postopka zasežena neznana tableta bele barve in neznana bela prašnata snov. V primeru potrditve analize, da gre za prepovedane substance, zoper kršitelja sledi hitri postopek z odločbo.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti so pri kontroli prometa ustavili voznika, ki je med vožnjo vijugal po vozišču. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da voznik vozi osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bilo vozniško dovoljenje začasno odvzeto in skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here