35. mednarodni poletni Karate-Do camp-seminar

0
777

V slovenskem obmorskem mestecu, Izoli, se je od 13.-17. 7. 2022, tradicionalno odvil že 35. zaporedni poletni SKIF Slo. karate-do seminar. Karateisti in karateistkinje vseh barvnih in črnih pasov so povečini bivali v zelo lepo obnovljenem dijaškem domu in šoli srednjegostinske in turistične šole v Izoli. Vadba je potekala v telovadnici OŠ Dante Alighieri. Seminar je bil zelo lepo obiskan. Opaziti je bilo veliko staršev, ki so prijetno združili s koristnim, pospremili svojega otroka in je v njihovem spremstvu počitnikoval in hkrati dvakrat na dan vodeno in strokovno vadil svoj karate. Veliko sonca, toplo morje, prava družba v znoju kimon.

Tehnično vodstvo na seminarju so nudili, izkušeni Shihan Ivan Čerič 8.Dan Hanshi, predsednik strokovnega sveta in prekaljena, SKIF prvaka, člana sveta, Sensei Darjan Rošker 6.Dan, Renshi, Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi, skupaj z mojstri inštruktorji internacional zveze. Jedro vadbe, se je tokrat odvijalo s poudarkom prenosa telesnega težišča, ob gibanju iz ene prvine v drugo itd.

Na seminarju je bilo organizirano opravljanje izpitov za višjo stopnjo pasu.

Iz Domžalskega kluba Atom so napredovali:

10.Kyu Enej Biščić; 8.Kyu rumeni pas: Val Kordež, Odin Otar Campbell, Kimara Katarina Campbell, Maša Planovšek, Mark Planovšek; 7.Kyu Benjamin Flisar Stanković; 5.Kyu Ema Loy; 3.Kyu Bernarda Flisar – prvi rjavi pas;
rjavi pas 2.Kyu Blaž Dragar, Jakob Šernek.

SKIF Slovenska reprezentanca, se bo konec meseca Julija, 2022, udeležila SKIEF evropskega prvenstva, ki bo potekal v mestu Hertogenbosch, Nizozemska.

Reprezentanca je v Izoli imela dodatne in zadnje priprave za EP.

Zenmedia


 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here