Že na prvi tekmi kamniški plavalci do bleščečih odličij

1
621

V soboto, 15.10.2022 je v prenovljenem 25 m bazenu v Ribnici potekal 15. Pokal Ribnice. Tekmovanja se je udeležilo 20 slovenskih klubov, med njimi tudi 23 tekmovalcev Plavalnega kluba Calcit Kamnik pod vodstvom trenerke Lare Seretin in trenerja Emila Tahirovića. Nastopili so: Kaja Hočevar, Neža Hren, Anja Hribar, Zoja Ivančič, Taja Klemen, Tina Klemen, Maruša Kugler, Ema Matijaš, Vita Mlakar, Tajda Spruk, Tymur Beshlyk, Matic Golob-Tršinar, Gal Jeran, Žiga Keržič Rakar, Nace Končan, Žiga Kugler, Peter Lackovič, Tian Majdič, Lan Mojsilović, Adrian Perković, Maj Prosen, Jaka Serko in Pavlin Zule.

Odlično so plavali vsi plavalci in plavalke in po večini priplavali nove najboljše osebne čase, kar kaže na to, da so po poletnih počitnicah resno zastavili s treningi.

Vrhunskih rezultatov je bilo res veliko, zato poglejmo le uvrstitve na prva tri mesta v posameznih kategorijah.

Ne samo med kamniškimi plavalci ampak tudi med ostalimi je blestela Neža Hren, saj je osvojila kar 5 odličij. 1. mesto na 50 m prsno, 2. mesto na  100 m prosto, 100 m prsno in 100 m delfin ter 3. mesto na 100 m hrbtno.

Tymur Beshlyk: 1. mesto na 100 m delfin.
Taja Klemen: 3. mesto na 100 m hrbtno.
Tina Klemen: 3. mesto na 100 m delfin.

Z oktobrom so se plavalci Plavalnega kluba Calcit Kamnik ponovno začeli voziti na treninge v Radovljico in s tem ponovno izgubljajo dragocen čas za učenje.

Iskrene čestitke vsem plavalcem in trenerjema.

Matjaž Spruk
Foto: Lara Seretin


Oglasno sporočilo

1 KOMENTAR