S točko moramo biti zadovoljni

0
235
during football match between NK Domzale and NK Koper in 25th round of Prva Liga Telemach, on March 4, 2023 in Domzale Stadium, Domzale, Slovenia. Photo by Nik Moder / Sportida

Prvi medsebojni spopad rumene družine s Koprom v le nekaj dneh se je zaključil z remijem. V Domžalah zadetkov ni bilo, kar pomeni, da sta moštvi na prvenstveni razpredelnici ostali na razliki dveh točk.

“S točko proti zelo dobri ekipi, ki spada v vrh, moramo biti zadovoljni. Mi še nismo tam. Delamo iz tedna v teden, da bi se lahko priključili najboljšim. Tekma je bila zelo taktična. Na zahtevnem igrišču smo videli veliko borbe. Oboji smo imeli nekaj polpriložnosti, izrazitejših ni bilo, ampak na koncu je vsaka točka zelo dobrodošla,” je potek dogodkov opisal Simon Rožman.

Strateg rumenih je o novi čisti mreži, že deseti v aktualni sezoni, povedal: ”Veseli smo nove ničle zadaj. Obramba na zadnjih tekmah čvrsto stoji. Nasprotnikom ne dopuščamo veliko prostora, posledično imajo manj priložnost in to je zagotovo zelo dobro. Sedaj moramo korak naprej storiti še v napadalnem delu.”

Domžale in Koper v torek čaka pokalni dvoboj. Tekma osmine finala Pokala Pivovarne Union, ki mora podati zmagovalca, se bo odigrala ob 18. uri: ”Pričakujem podobno srečanje. V zgoščenem ritmu je potrebno biti pazljiv. Ne smemo si privoščiti, da ozek kader dodatno nastrada z vidika poškodb. Razmišljali bomo celostno in se premišljeno odpravili na Bonifiko, kjer je vsakemu težko,” je sklenil Rožman.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Sportida

 

Oglasno sporočilo