Kronika Policijske postaje Kamnik (od 4.3. do 9.3.2024)

0
935

4.3.2024
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Frančiškanskem trgu so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik, ki je trčil v parkirano vozilo je s kraja prometne nesreče pobegnil, ne da bi oškodovanemu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil s ciljem izsleditve neznanega voznika.

POVOŽENJE DIVJADI
Na regionalni cesti Moste-Brnik je voznik osebnega vozila povozil divjad in poškodoval vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

5.3.2024
TATVINA IZ VOZILA
Policisti smo bili obveščeni o tatvini denarnice iz vozila. Neznani storilec je nato s plačilno kartico, katera je bila v denarnici opravil tri transakcije v eni izmed trgovin v Ljubljani. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

PARKIRANO VOZILO NA ŠUTNI
Anonimni občan je poklical policijo in povedal, da je na Šutni na peš coni parkirano vozilo. Na kraju ugotovljeno, da je na zgoraj navedeni ulici dejansko parkirano vozilo. Izdano obvestilo o prekršku.

6.3.2024
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Novem trgu so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik, ki je trčil v parkirano vozilo je s kraja nesreče pobegnil, ne da bi oškodovanemu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo voznik izsleden mu bo izdan plačilni nalogo.

TATVINA V TRGOVINI TUŠ
Policisti so bili obveščeni o tatvini v trgovini Tuš v Mostah. Na kraju ugotovljeno, da sta v trgovino vstopila dva neznana moška stara okoli 40 let temnejše polti z bradama, ki sta govorila slabo angleško. Med pogovorom je eden od njiju zamotil trgovko, drugi pa je v tem času odšel mimo nje v skladiščni prostor in iz njega izvršil tatvino 1404 eur.

7.3.2024
NUDENJE ASISTENCE ZD KAMNIK
Policisti so na zaprosilo Zdravstvenega doma Kamnik nudili asistenco pri osebi, ki je odklanjala zdravljenje. Oseba je nato bila odpeljana v PH Polje.

GROŽNJE S STRANI SOSEDA
Na območju Kamnika so policisti obravnavali sosedski spor, pri čemer je oškodovanka podala predlog za pregon za kaznivo dejanje Grožnje. Policisti bodo zbrali vsa potrebna obvestila in zoper storilca podali Kazensko ovadbo.

8.3.2024
PROMETNA NESREČA
V naselju Moste se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POŠKODOVANJE LUČI
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik tovornega vozila zaradi nepravilnega premika, trčil v okrasno luč, katera je bila nameščena na vogalu Pošte na Glavnem trgu v Kamniku in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PRIJETA PRI TATVINI
Policisti so bili obveščeni o tatvini artiklov v trgovini Spar v Kamniku. Storilka, ki je izvršila tatvino kozmetičnih izdelkov je bila prijeta s strani varnostnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba zoper znano storilko na pristojno državno tožilstvo.

9.3.2024
PROMETNA NESREČA
Policisti so v centru Kamnika obravnavali prometno nesrečo zaradi nepravilnega premika z vozilom voznika, ki je trčil v pešca in ga lahko telesno poškodoval. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi ustrezen ukrep.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here