Mednarodna revija starodobnikov DSV Kamnik 2024

0
207

Društvo starodobnih vozil Kamnik bo organiziralo 18. in 19. maja 2024, Mednarodno revijo starodobnikov DSV Kamnik 2024, kjer se bodo predstavila starodobna vozila v dveh skupinah.

V prvi skupini bodo društveni starodobniki in posebno atraktivni starodobniki, v drugi skupini bodo motorji in avtomobili od letnika 1889 do 1945, skupaj 70 vozil.

To je edinstvena tovrstna revija v Sloveniji, ki se bo začela v soboto, 18. maja 2024, s prihodom vseh udeležencev v Kamnik, kjer bodo v dopoldanskem času od 9. ure dalje predstavljena in postavljena na ogled obiskovalcem v centru Kamnika. Ob 11.30 bo uradna otvoritev revije na Glavnem trgu, s pozdravom predsednika DSV Kamnik Miroslava Vrhovnika, direktorja ZTŠK Kamnik Luka Svetca, predsednika Hrvaške zveze Antuna Presećkega, predstavnika FIVE Janka Uratnika in župana Občine Kamnik Mateja Slaparja, nastopile pa bodo tudi Kamniške mažoretke.

Ob 13. uri se bodo udeleženci popeljali na panoramsko vožnjo do Term Snovik, kjer jih bo pozdravila Tuhinjska godbadirektor Term Snovik Ivan Hribar in Klapa Stari grad. Ob 16.30. se bodo vozila vrnila v Kamnik – v Samostan Mekinje.

V nedeljo, 19.2024, ob 9. uri se bodo starodobna vozila popeljala do parka Arboretum Volčji Potok, kjer bodo razstavljena po celotnem parku na ogled obiskovalcem. Ob 14. uri bo tu modna revija starodobnih oblačil udeležencev. Za vzdušje bo poskrbel Jože Jošt z lajno in se popeljal z visokim kolesom po parku. Vozila bodo na ogled do 15. ure.

Besedilo in fotografija: Društvo starodobnih vozil Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here