Kronika na območju Policijske postaje Domžale (22.2. – 29.2.2016)

0
3961

23.2.2016
VLOM V POSLOVNI PROSTOR V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v poslovni prostor v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil tablični računalnik in več pripomočkov za tatoo strojčkov. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

 23.2.2016
SUM PONAREJENEGA BANKOVCA IN ZASEG
Policisti so bili s strani delavcev banke obveščeni, da so pri rednem štetju denarja našli denar za katerega sumijo, da je ponarejen. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da gre dejansko za sum ponarejenega denarja, zaradi česar je bil le ta zasežen in poslan v nadaljnjo analizo. Policisti v zvezi tega še zbirajo obvestila.

24.2.2016
NAJDEN DENAR V POSLOVALNICI NLB BANKE V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani odgovorne osebe banke NLB Domžale obveščeni o najdenem bankovcu za 100 EUR. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznana stranka na bančnem pultu v kuverti pozabila bankovec za 100 EUR. V kolikor dejanski lastnik to ustrezno dokaže, ga lahko prevzame na tukajšnji policijski postaji.

25.2.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V SPODNJI JAVORŠČICI PRI MORAVČAH
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Spodnji Javorščici pri Moravčah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil zlatnino in denar. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

26.2.2016
VLOM V POSLOVNI PROSTOR V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v poslovni prostor v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil menjalni denar. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

26.2.2016
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH
Policisti so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Domžalah. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja so ugotovili, da je neznani storilec odtujil osebni avtomobil WV tipa Golf, sive barve,  z nameščenima registrskima tablicama LJ VB-777. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

26.2.2016
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani občana obveščeni o najdenih bankovcev za 100 EUR. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznana stranka na bančnem bankomatu trgovskega centra Mercator v Domžalah dvigoval denar, pri tem pa pozabil denar v reži avtomata. V kolikor dejanski lastnik to ustrezno dokaže, ga lahko prevzame na tukajšnji policijski postaji.

27.2.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani občana obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Domžalah. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil lesena dvoplastna okna znamke Inles. Policisti v zvezi tatvine še zbirajo obvestila.

28.2.2016
NAJDEN KOLO V GROBLJAH
Na Policijsko postajo Domžale je poklical občan iz Grobelj, kateri je povedal, da je v drevoredu že dalj časa parkirano kolo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za moško kolo znamke Rog, črne barve, tip Country, črne barve, št. okvirja 137997, na 21 prestav. Kdor omenjeno kolo pogreša se naj z ustreznimi listinami zglasi na PP Domžale, kjer mu bo vrnjen.

2 x ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku dva občana, katerima so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedena storilca uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku

 Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV V STANOVANJSKE HIŠE«. V zvezi tega policisti naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

 Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo