Črna kronika na domžalsko-kamniškem področju

0
2971

Ob 11.43 smo bili preko pozivnikov obveščeni, da naj bi v Samostanski ulici v Kamniku zagorela fasada. Na kraj dogodka je odšlo 14 gasilcev, ki so ob prihodu na kraj ugotovili, da so požar, ki je nastal med obnovitvenimi deli na objektu, pogasili že prisebni delavci.

Ob 11.56 smo bili obveščeni o padcu in poškodbi kolesarja v Snoviku. Na kraj dogodka je takoj izvozila dežurna ekipa 5 gasilcev z enim vozilom. Po prihodu na kraj so mesto nezgode zavarovali, za poškodovanca sta poskrbeli ekipi Nujne medicinske pomoči Kamnik. Intervencija je trajala 45 minut, skupaj je sodelovalo 8 gasilcev. Vzrok nesreče preiskuje policija.

Ob 18.46 smo bili skupaj z gasilci PGD Mengeš obveščeni o padcu in poškodbi kolesarja na poti proti Mengeški koči. Na mesto dogodka so odšli iz našega društva 4 gasilci z enim vozilom, iz Mengša pa 5 gasilcev prav tako z enim vozilom. Do našega prihoda so kolegi iz teritorialnega društva že nudili prvo pomoč poškodovancu, zato naše posredovanje ni bilo potrebno. Skupaj smo počakali do prihoda ekipe Nujne medicinske pomoči Domžale. Intervencija je trajala pol ure, na poziv se je odzvalo 9 gasilcev.

Vir: PGD Kamnik

Oglasno sporočilo