Kronika policijske postaje Kamnik (od 20.06. do 26.06.2016)

0
4895

20.06.2016
PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Stahovica – Črnivec se je zgodila prometna nesreča v kateri je voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala na travnik. V prometni nesreči se ni poškodovala, na njenem vozilu pa je nastala materialna škoda za cca. 2.000 €.

21.06.2016
PROMETNA NESREČA V MOSTAH PRI KOMENDI
V Mostah pri Komendi je zaradi izsiljevanja prednosti prišlo do trčenja med dvema voznicama. Tri osebe so bile na kraju lažje poškodovane in je za njih na kraju poskrbelo zdravstveno osebje ZD Kamnik. V prometni nesreči je nastala tudi materialna škoda za cca. 5.700 €. Zoper povzročiteljico je bila izdana globa.

SPOR ZARADI ZEMLJIŠČA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so na izmed ulic v Kamniku posredovali v sporu med dvema sosedoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se soseda sprla zaradi zemljišča. Ker sta ob tem kršila javni red in mir, so jima policisti na kraju izdali globo za prekršek.

22.06.2016
PROMETNA NESREČA PRI TRGOVSKEM CENTRU QLANDIA
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je v krožnem križišču pri Qlandiji prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovoljeno, da je do prometne nesreče med dvema voznikoma osebnih avtomobilov prišlo zaradi napačnega razvrščanja enega izmed njiju. V prometni nesreči je nastala materialna škoda za cca. 1.500 eurov, do telesnih poškodb pa ni prišlo. Na kraju je bila povzročitelju izdana globa za prekršek.

23.06.2016
TATVINA STEKLENIC S PIJAČO V TRGOVINI NA PEROVEM
V trgovini na Perovem je neznanec s prodajne police odtujil 7 steklenic z alkoholno pijačo. Na podlagi zbranih obvestil bomo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA NA KAMNIŠKEM BAZENU
Neznanec je na kamniškem bazenu odtujil mobilni telefon znamke Samsung vreden okoli 360 €. Policisti zbirajo obvestila in bodo na sodišče podali kazensko ovadbo.

24.06.2016
VDOR V ELEKTRONSKO POŠTO
Na PP Kamnik se je zglasil občan in prijavil, da so njegovi mladoletni hčerki vdrli v elektronsko pošto, preko katere sedaj neznanci pošiljajo nespodobna sporočila. Z občanom je bil opravljen razgovor. Policisti bodo po zbranih obvestilih na sodišče podali kazensko ovadbo.

SUM PREPOVEDANE DROGE
Patrulja PP Kamnik je imela v postopku mlajšega moškega, ki je imel v posesti manjšo vrečko s belo snovjo, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Snov so policisti zasegli in poslali v analizo. Po pridobljenih rezultatih analize bodo policisti ustrezno ukrepali.

25.06.2016
ZASEG RASTLINE KONOPLJE
Na policijsko postajo je poklicala občanka, ki je v sobah, ki jih oddaja našla cvetlični lonec z rastlino za katero sumi, da je konoplja. Policisti so rastlino zasegli in jo bodo poslali v analizo, po pridobljenih rezultatih analize bodo ustrezno ukrepali.

26.06.2016
GORSKA NESREČA
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je prišlo do gorske nesreče na plezališču Sivnice. Na kraj so odšli Kamniški gorski reševalci, ki so poškodovanega oskrbeli, nato pa je bil s helikopterjem prepeljan v dolino. Na srečo je šlo za lažjo poškodbo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo