Kronika na območju Policijske postaje Domžale (9.10. – 13.10.2016)

0
3539

9.10.2016
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V GORI PRI PEČAH
Policisti so bili s strani udeležencev prometne nesreče bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Na kraju in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Policisti bodo zoper povzročiteljico izdali plačilni  nalog zaradi kršitev cestno prometnih predpisov. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

12.10.2016
VLOM V ČEBELNJAK V DOMŽALAH
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v čebelnjak. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v čebelnjak in iz notranjosti odtujil tehnične predmete. Policisti v s tatvino še zbirajo obvestila.

13.10.2016
VLOM V VIKEND NA DOBENEM
Policisti so bili s strani oškodovanca obveščeni o vlomu v vikend na Dobenem. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v vikend in čebelnjak, ki se nahaja v neposredni bližini, in iz notranjosti odtujil tehnične predmete. Policisti v zvezi s tatvino še zbirajo obvestila.

13.10.2016
OPRAVLJENA HIŠNA PREISKAVA IN ZASEG VEČJE KOLIČINE PREPOVEDANE DROGE
Policisti so na podlagi odredbe za hišno preiskavo le to pri osumljencu opravili in tam zasegli večjo količino prepovedane droge. Po zbranih obvestilih bodo policisti na pristojno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

4 x ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti so imeli na območju upravne enote Domžale v postopku štiri občane, katerim so med postopkom zasegli manjšo količino prepovedane droge. Zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami bodo policisti zoper navedene storilce uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj » VLOMOV«. V zvezi s tem naprošajo vse, da v primeru pojava ali koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh dejanj, to  sporočijo na Policijsko postajo Domžale, telefonska številka 01-724-65-80, na brezplačno številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številka 080-1200.

V Domžalah, dne 3.10.2016

Vodja policijskega okoliša
Franc BIZILJ

Oglasno sporočilo