Kronika policijske postaje Kamnik (od 20.02. do 27.02.2017)

0
3738

20.02.2017
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na Ljubljanski cesti. Na kraju so ugotovili, da je voznik tovornega vozila pri nepravilnem premiku z vozilom trčil v peško katera je pri trčenju padla po tleh in se lažje poškodovala. Materialna škoda ni nastala, zdravniško pomoč je peška iskala sama, zoper povzročitelja pa sledi plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA V KOMENDI
Policisti PP Kamnik so v Komendi obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila, kateri je zaradi zdravstvenih težav izgubil oblast nad vozilom in trčil v ograjo in semafor. Pri trčenju je nastala materialna škoda za cca. 9.000 eurov. Voznika je na kraju oskrbela reševalna ekipa ZD Kamnik.

21.02.2017
VLOM V FRIZERSKI SALON V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so obravnavali vlom v enega izmed frizerskih salonov v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vlomilec vlomil skozi vrata salona in iz notranjosti odtujil cca. 50 eurov menjalnega drobiža, pri tem pa povzročil škodo tudi na vhodnih vratih. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA NA REGINALNI CESTI KAMNIK – LOČICA
Policisti PP Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na regionalni cesti Kamnik – Ločica, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi utrujenosti zaspal in zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v obcestno ograjo, nato pa je njegovo vozilo zdrselo na travnik, kjer je trčil v vrtno gredo in gredo, ustavil pa se je v obcestnem jarku. Policisti so mu na kraju zaradi povzročitve prometne nesreče izdali globo, zdravniško pomoč pa je iskal sam.

22.02.2017
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA NA KLAVČIČEVI
Na PP se je zglasil občan in prijavil tatvino telefona. V razgovoru je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec njegovemu mladoletnemu sinu v parku na Klavčičevi ulici odtujil mobilni telefon in ga s tem oškodoval za 480 €. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

VOZNIK POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti PP Kamnik so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal znake alkoholiziranosti. Z njim so opravili preizkus in ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

23.02.2017
SPROŽEN ALARM V TRGOVINI NA DUPLICI
Policisti so bili poslani v trgovino na Duplici, kjer se je sprožil varnostni alarm. Po pregledu trgovine pa so skupaj z odgovorno osebo ugotovili, da gre le za napako in ni prišlo do vloma.

24.02.2017
TATVINA OKRASNIH POKROVOV NA VOZILU
Na PP Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino okrasnih pokrovov na njegovem osebnem avtomobilu. Nastala materialna škoda za cca. 50 eurov, sledi kazenska ovadba za tatvino.

PRIJAVA GOLJUFIJE
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in zoper izvajalca gradbenih del v njeni stanovanjski hiši podala kazensko ovadbo, saj po njeni prijavi ni izvedel gradbenih del, za katera pa je že prejel plačilo. Sledi zbiranje obvestil in kazensko ovadbo.

25.02.2017
PRIJAVA GLASNE GLASBE
Policisti so bili napoteni v stanovanje v Kamniku, kjer so stanovalci poslušali glasno glasbo. Opravljen razgovor, po opozorilu pa so glasbo stišali.

26.02.2017
ODTUJENO VOZILO ZD KAMNIK
Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino osebnega avtomobila zdravstvenega doma Kamnik, katero je bilo najdeno požgano v Palovčah. Opravljen je bil kriminalistično tehnični ogled vozila, nastala je materialna škoda za cca. 10.000 eurov. Policisti zbirajo obvestila in na tožilstvo podajo kazensko ovadbo.

Oglasno sporočilo