V Ženski Ekstra Ligi članice Jasmin Sport Ledita po štirih kolih ostajajo neporažene

0
1841

 

November je čas za MOVEMBER, mesec boja proti raku na prostati in testisov. Večina moških si novembra tako pušča brke in s tem osveščajo na to hudo bolezen. Tekme 4. kroga mednarodne razvojne ŽENSKE EXTRA LIGE tako posvečamo našim močnejšim polovicam! Ob tej priložnosti smo oblikovali vabila na tekme – z “brki” !

V 4. kolu mednarodne razvojne ŽENSKE EXTRA LIGE (ŽEL) smo v Domžalah že drugič gostili novinke tekmovanja, tokrat ekipo POMURJA. Jasmin Sport Leditke so tekmo začele zelo agresivno in energično, s pravo mero resnosti in zbranosti smo prišli do hitrega vodstva. Z agresivno obrambo smo tako prisili igralke Pomurja na številne napake, katere smo izkoristili za hitre protinapade in do polčasa že kar visoko vodili. Tudi drugi polčas smo nadaljevali v istem ritmu in razliko konstanto držali. Igralke Pomurja so pokazale všečno igro in kar nekaj lepih potez. V igro so stopila vsa dekleta, večina se je vpisala tudi med strelke. Tokrat so mlade igralke dodobra izkoristile ponujene minute in pokazale kar nekaj znanja ter resnosti pod koši Srednje šole Domžale. Vlogo favoritinj smo tako opravičili in ostajamo po štirih kolih neporažene. Ekipi Pomurja vse pohvale za prikazano.

Tekmo si je ogledala tudi nekdanja vrhunska košarkarica, takratna še Jugoslovanska reprezentantka, oseba z veliko karizmo, Jasna Alić. Zahvaljujemo se ji za obisk, za podporo ŽKD LEDITI kot tudi Ženski Extra Ligi , ki je namenjena razvoju mladih igralk. Ob enem smo imeli tudi zelo bučno podporo naših zvestih malih “velikih” navijačev ,ki so popestrili dogajanje v dvorani. Hvala vsem za obisk in srčno podporo s tribun.

Zahvaljujemo se medijskemu partnerju Preparatio, podpornikom ŽEL: podjetju ELES d.o.o. in Zavarovalnici Triglav. ŽKD LEDITA se posebno zahvaljuje Tosami d.o.o z blagovno znamko JASMIN SPORT za podporo naši članski ekipi v mednarodni razvojni Ženski Extra Ligi.

Vir: ŽKD Ledita

Oglasno sporočilo