Moderna Sneguljčica polepšala dan učencem OŠ Roje

0
2212

V sredo, 6. 12. 2017 je bil za učence OŠ Roje prav poseben dan. Že tako se jih je večina zjutraj zbudila v pričakovanju majhnih pozornosti, ki so jih prejeli od Miklavža, a niso vedeli, da jih bo prvi decembrski dobri mož obiskal še enkrat.

Po malici so se prav vsi učenci naše šole, tudi tisti, ki zaradi svoje oviranosti včasih nimajo možnosti obiska gledališča, odpravili proti kulturnem domu v Grobljah. Tam smo si ogledali muzikal Sneguljčica, ki ga je pripravila mag. arti. Alenka Gotar skupaj s svojimi učenci. Takšne izvedbe te znane pravljice pa res še nismo videli, saj je bila prikazana na povsem moderen način. In ne samo to, predstava je bila muzikal in lahko smo prisluhnili številnim znanim napevom v drugačni preobleki.

Otroci so v predstavi uživali in je bila darilo že sama po sebi, zato so bili presenečeni, ko je po bučnem aplavzu, ki so si ga zaslužili nastopajoči, na oder stopila naša učiteljica Tjaša. Pozorno smo jo poslušali, ko nam je namignila, da je prišel še nekdo zelo poseben in na oder je prišel nihče drug kot Miklavž. Otroke je pozdravil, nato pa čisto vsakemu podaril majhno pozornost. Učencem je s tem zagotovo polepšal dan in se ga bodo še dolgo radi spominjali. Tudi učitelji in ravnateljica smo bili presrečni, ko smo opazovali svetleče otroške oči, ko so prejemali darila, zato se še enkrat zahvaljujemo mag. arti. Alenki Gotar in njeni ekipi, ter Frizerskim salonom Dok in gospe Mirjani, ki so nam prireditev podarili in s tem polepšali praznični december.

Ajda Lalić, OŠ Roje

Oglasno sporočilo