Na svidenje nad zvezdami

0
2454

Predstave, ki jih pripravijo člani KUD Fran Maselj Podlimbarski, so vedno dobro obiskane, saj Vera Beguš ve kako pripraviti  ljudi za igranje in obiskovalce za obisk tega, kar so pripravili.

Tokrat so nam, prvi vikend v februarju, pripravili Partljičevo pokopališko komedijo Na svidenje nad zvezdami. Tone Partljič je napisal kar nekaj del v katerih prikazuje tipične človeške vrline in slabosti. Postavil jih je v različne čase in kraje in ravno v tem se kaže srž njegovih del. Delo Na svidenje nad zvezdami nam pripoveduje na sicer znan avtorjev humoren način dogajanje okoli pokopališča. A ne samo okoli pokopališča, tudi na pokopališču in pod pokopališčem. Da je pokopališče kraj, kjer naj bi naši pokojni počivali, vse prej kot spokojen, smo se lahko prepričali obiskovalci sami.

KUD Fran Maselj Podlimbarski nam je pod vodstvom Vere Beguš  namreč ponovno pripravil odlično predstavo na kateri smo se dobro urico in pol smejali na račun človeških slabosti in spletk.  Mogoče se je kdo celo primerjal z  nastopajočimi in ugotovil, da je njegovo tu zemeljsko življenje sila podobno temu na odru. Urica in pol  je minila kot bi trenil in domov smo odšli nasmejani, polni hvale za odlično igralsko zasedbo, ki je že dobro znanim obrazom  tudi tokrat dodala  nekaj novih, a tudi  njim igranje ni bila neznanka.

Kar lažje bo stopiti v nov delovni teden, saj so nas z predstavo dobro  nasmejali in smeh je pol zdravja, torej smo odšli domov ne samo nasmejani, ampak tudi veliko bolj  zdravi.

Vsem tistim, ki si predstave  niso ogledali sporočam, da bodo zaradi zanimanja predstavo še ponovili in vredno si jo je ogledati, vsaj  enkrat. Ministrstvo za zdravstvo  priporoča vsaj dvakratni ogled, za boljše počutje in  zdravje in posledično  zmanjšanje stroškov za zdravstvo.   

djd

 

Oglasno sporočilo