Mestno jedro v znamenju četvorke Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

0
1943

Na Glavnem trgu v Kamniku 180 maturantk in maturantov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik s četvorko oživeli ulice Kamnika.

.

“>Dijakinje in dijaki so z učitelji in ravnateljico krenili izpred Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik ter se z velikim veseljem in s pričakovanji po novih dogodivščinah sprehodili po Šutni do Glavnega trga.

.

“>V središču mesta jih je z najlepšimi željami na njihovi nadaljnji poti pozdravila ravnateljica Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik Bernarda Trstenjak, župan Marjan Šarec pa jim je ob pomembni prelomnici namenil naslednje misli: » Veseli smo, da ste bili na kamniški gimnaziji štiri leta. Da ste na tej šoli dobili znanja, ki vas bodo vodila naprej. Kajti v vašem življenju vam ne bo vedno lahko, bodo tudi težave, preizkušnje. Ampak zavedajte se, da je vsaka težava, vsaka preizkušnja nova modrost. Verjamem, da vam je bila šola kot drugi dom, da jo boste tudi pogrešali in da se boste z veseljem spominjali let, ki ste jih preživeli v Kamniku. Želim vam vse dobro na vaši življenjski poti, naj se vam izpolni čim več vaših želja, hotenj, predvsem pa, da boste našli svoje vodilo, se ga držali in se spominjali tega dne, ko lahko rečemo, stopate na nov začetek. Vse dobro maturantke in maturantje.«

SREČNO MATURANTKE IN MATURANTJE GENERACIJE 2014/2018!

Oglasno sporočilo