Kronika Policijske postaje Kamnik od 5.11. do 9.11.2018

0
1825

5.11. 2018
TATVINA EURO PALET
Na Korenovi cesti je neznani storilec preko noči z neznanim primernim orodjem odstranil verigo s ključavnico obešanko in vstopil na dvorišče podjetja, kjer je odtujil okoli 30 lesenih evro palet. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA OBVOZNICI
Na obvoznici je prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami in pobegom povzročitelja, ki so ga drugi udeleženci ujeli in pripeljali nazaj na kraj prometne nesreče. Policisti so ugotovili, da je do verižnega trčenja z udeležbo treh vozil prišlo zaradi neprilagojene hitrosti zgoraj omenjenega voznika. V postopku je bilo ugotovljeno tudi, da je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ravno tako je na kraju odklonil strokovni pregled. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarna vožnja na pristojno državno tožilstvo.

6.11. 2018
TATVINA IZ VOZILA
Policisti smo bili obveščeni o tatvini iz odklenjenega vozila v Kamniku, kjer je neznani storilec preko noči iz vozila odtujil več predmetov in lastnika oškodoval za okoli 300 evrov.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU NA BANKI DUPLICA
Policisti so na novi Ljubljanski banki obravnavali kršitev javnega reda in miru, in sicer je kršitelj prejšnjega dne na banki pozabil denar, ki ga je hotel takoj dobiti nazaj. Ob tem je svojo zahtevo uslužbenki podkrepil še z grožnjo in vpitjem. Policisti so osebo na kraju prijeli in pri njem našli še manjši nož, plinski razpršilec in ročno zvit cigaret z neznano snovjo rastlinskega izvora. Po analizi sledi primeren ukrep za posest prepovedane droge, za kršitev javnega reda in miru pa mu je bil izdan plačilni nalog.

7.11. 2018
PROMETNA NESREČA NA OBVOZNICI
Na Steletovi cesti so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo. Na kraju so policisti ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom v pravilno parkirano vozilo. Povzročitelju bo naknadno izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

8.11. 2018
POSKUS VLOMA V VOZILO
Na policijsko postajo se je zglasil oškodovanec in prijavil poskus vloma v vozilo v Trbovljah. Ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti skozi vrata vozila, vendar v notranjost ni prišel. Sledi odstop na pristojno policijsko postajo.

VOŽNJA Z INVALIDSKIM VOZIČKOM PO LC PODGORJE
Policisti so bili s strani občana obveščeni, da se po cesti iz smeri Komende proti Kamniku vozi invalid z električnim invalidskim vozičkom in ovira promet. Omenjeni je bil izsleden in izločen iz prometa. Občan je sam obvestil očeta, ki ga je prišel iskat in odpeljal domov. Izrečeno ustno opozorilo.

9.11.2018
TATVINA VOZILA NA KLAVČIČEVI ULICI
Na Klavčičevi ulici v Kamniku je neznani storilec preko noči izvršil tatvino osebnega avtomobila znamke VW Golf IV, temno sive, reg. št. LJPS-491. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POZABILA DENAR V BANKOMATU
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in povedala, da je na bankomatu SKB banke opravila dvig denarja v vrednosti 50 evrov, katerega pa je pozabila na bankomatu. Najditelja naprošamo, da najdeni denar prinese na policijsko postajo Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA AKUMULATORJEV V ŠMARCI
V Šmarci je neznani storilec preko noči iz odklenjenega priklopnika, ki je bilo parkirano pri enem izmed podjetij odtujil osem akumulatorjev znamka Topla. Oškodovano podjetje ima za okoli 800 evrov škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA RC MENGEŠ – DUPLICA
Policisti so na cesti Mengeš-Duplica obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti povzročiteljice, ki je zapeljala na nasprotni vozni pas in oplazila drugo vozilo, nato pa se s svojim vozilom še večkrat prevrnila po njivi ob regionalni cesti, kjer je obstala. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here