Obdobni Karate izpiti 2018

0
1865

12. 12. 2018, so bili v telovadnici OŠ Domžale, obdobni Karate izpiti za nižje stopnje pasov. Izpit so opravljali člani in članice kluba Atom Domžale, Funacoshi Gichin Ljubljana. Kandidati so bili za izpit izvrstno pripravljeni, kar gre zahvala njihovim inštruktorjem, Ines Knežević, Kruno Šegović, Ksenija Pevec.

Predsednik izpitne komisije in glavni inštruktor SKIF Zveze Slovenije Shihan Ivan Čerič 8.Dan Kyoshi je bil skupaj z članom strokovnega sveta in glavnim trenerjem Domžal Senseiem Lovrencem Kokaljem 6.Dan Renshi, zadovoljen s prikazanim.

Za 10 Kyu so se izkazali: Vita Tori, Rok Felicijan, Kristina Paige Knežević Vernon, Matic Plavec, Klemen Curk, Lana Govednik, Črt Nemec, Ema Loy;
Za 8.Kyu – rumeni pas, sta bila uspešna: Val Kragelj, Ažbe Vehovec;
Za 7.Kyu – oranžni pas: Anže Levačič, Mark Peterka Ramovt, Staš Kokalj, Matic Kokalj, Nika Novak, Eldin Mesić, Boris Deršek;
Za 6.Kyu – zeleni pas: Liam Letić, Tjaša Maselj, Edis Smajić.

Božični Karate turnir Kimon Ljubljana
V telovadnici vojašnice Mors, Ljubljana, KK Kimon Ljubljana vsako leto pripravi prednovoletni Karate turnir za vse starosti in vse stile Karateja. Domžalski karatesti iz Atoma so se 9. 12. 2018, s šestimi tekmovalci, Blaž Dragar, Lovro Kaluder, Žana Šklander, Sara Šklander, Eva Dormiš, Liam Letić, odrezali izvrstno, saj so pretežno vsi osvojili odličja vseh barv.

SKIF Liga 2018
Atom Domžale se je v soboto, 24. 11. Lige udeležil z dvema ekipama, mlajši dečki – kate, (Kaluder Lovro, Šernek Jakob, Blaž Dragar) in mladinci – kate in kumite, (Andrej Neškoski, Karin Podboršek, Timotej Mršič). Nastopajoči Domžal so bili v vseh nastopih odlični in v vseh treh nastopajočih kategorijah dosegli prvo mesto. Kanazawa Dojo Maribor je tudi tokrat lepo organiziral turnir, je pa seveda škoda, da ni več nastopajočih ekip.

Vabilo
1. 1. 2019, ob 12.00 uri, vabljeni na sveži zrak in tradicionalni Karate-Do trening.
Trening bo tradicionalno v Kamniški Bistrici, ob vsakem vremenu.
Vabljeni ne glede na leta, stil ali stopnjo pasu.
Trening, ki ga organizira KK Atom Domžale, bo vodil glavni inštruktor Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi.

Zenmedia

Oglasno sporočilo