Kronika policijske postaje Kamnik (od 27.5. do 1.6.2019)

0
2555

27.05.2019
PROMETNA NESREČA NA DRNOVEM
Na Drnovem se je zgodila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti voznika iz stranske na prednostno cesto. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

28.05.2019
SPOR MED PARTNERJEMA V TRZINU
Policisti so v zasebnem prostoru obravnavali intervencijo, ker je prišlo do spora med bratoma. Po zbranih obvestilih bosta oba kršitelja prejela plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V naselju Laze v Tuhinju se je zgodila prometna nesreča zaradi neupoštevanja pravila srečanja in vožnje pod vplivom alkohola. Zoper povzročitelja prometne nesreče sledi obdolžilni predlog na sodišče v Kamniku.

29.05.2019
PREPOVED PRIBLIŽEVANJA PARTNERKI V KAMNIKU
Policisti smo bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je partner v stanovanjski hiši svoji ženi grozil jo žalil in na njo vpil. Ker gre za ponavljajoča se dejanja s strani kršitelja in se je oškodovanka zaradi tega počutila ogrožena in prestrašena je bilo po zbranih obvestilih na podlagi 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije odrejena prepoved približevanja. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

30.05.2019
PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA KOLESA NA KORENOVI CESTI
Policista sta bila obveščena o tatvini kolesa, in sicer je neznani storilec pred podjetjem Hella odtujil zaklenjeno moško gorsko kolo znamke Author (sivo-modro-rumene barve) s št. okvirja UA17290119B. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

31.05.2019
TATVINA SENČNIKA
Na Ljubljanski cesti v Kamniku je neznani storilec preko noči pred gostinskim lokalom odtujil senčnik in ga odnesel neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN ŠOP KLJUČEV PRI KNJIŽNICI V KAMNIKU
Občanka je prišla na postajo in prinesla šop ključev na katerem je ključ osebnega vozila znamke Seat z obeskom Lukovica (logo občina Lukovica) in 7 ostalih različnih ključev. Lastnika ključev naprošamo, da se zglasi na policijski postaji in jih prevzame.

VINJEN VOZNIK V MOSTAH
V Mostah je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.97 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

01.06.2019
PES UGRIZNIL PSA
Policisti so na območju Suhadol obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je na sprehodu spuščen pes pogrizel prijaviteljičinega psa . Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here