10 najlepših, ki jih preprosto morate doživeti!

0
1788

V življenju nas obdaja mnogo materialističnih stvari, a tisto, kar nas najbolj izpopolnjuje, so naše izkušnje, znanja in doživetja. Vse to je namreč povezano v prepletajoč mozaik čustev, sreče in zadovoljstva – kar za vedno ohranimo v svojih spominih.

Ker smo si med seboj ljudje različni, vam predstavljamo različne načine, kako iz vsakdanjih dogodkov ustvariti prava doživetja, ki jih se jih bodo vaši obdarovanci še dolgo spominjali.

Za vaše najbližje smo izbrali 40 najlepših doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Svojim najdražjim privoščite masažo s pravim zlatom, ali pa kraljevo nego obraza s katero bodo zagotovo sijali. So vaši obdarjenci veliki gurmani? Popeljali vas bomo v svet razvajanja brbončic, ob katerem ne boste ostali ravnodušni. Poskrbeli smo seveda tudi za adrenalinska doživetja – bungee jumping, polet s helikopterjem in občutek breztežnosti v Aerodiumu – ni lepšega darila, kot podariti takšno doživetje, kaj menite?

 

Naj 10 lepotnih doživetij

Telo je pravzaprav edini prostor v katerem zares živimo. Vse prevečkrat pa to vzamemo za nekaj popolnoma samoumevnega in mu premalokrat namenimo potrebno razvajanje. Ker je zagotovo minilo že preveč časa od takrat, ko so si vaši najbližji vzeli čas samo zase, vam predstavljamo 10 najboljših doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox, kjer si bo telo lahko oddahnilo od vsakdanjih naporov.

 1. Salon lepote Klaris (manikura, globinska nega obraza, diamantni piling)
 2. Sense wellness club(filipinske in tajske masaže ter čudovite savne)
 3. Wellness Nataraja studio(japonska masaža obraza po tradicionalni metodi negovanja gejš in večerni make-up)
 4. Rimske terme(unikatni bazeni in masaže)
 5. ART-PE studio (diamantna mikrodermoabrazija obraza, sprostitvena masaža)
 6. Kozmetični salon Vivas(podaljševanje trepalnic)
 7. Alpski wellness resort Špik(masaža in wellness)
 8. Viktorija Spa (secialna nega obraza, božanska romantična kopel)
 9. Metropolis spa(zlata masaža, solna savna in nega telesa)
 10. Studio Ping(ličenje in celotna nega za ženske)

10 naj gurmanskih doživetij

Hrana predstavlja enega prvinskih užitkov. Malice, ki jih pojeste v desetih minutah, brez da bi ob hrani zares uživali, niso ravno zgled gurmanskih užitkov. Svojim najdražjim podarite prave gurmanske užitke ob hrani v dobri družbi, ki si jih že dolgo niso privoščili. V pomoč pa naj vam bo izbor 10 najboljših iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. 

 1. Restavracija JB
 2. Restavracija Lambergh
 3. Restavracija Grad Otočec
 4. Gostilna Repovž
 5. Restavracija Villa Rustica
 6. Restavracija Vila Podvin
 7. Gostilna Krpan
 8. Restavracija Grad Kromberk
 9. Restavracija 1906
 10. Hiša kulinarike Manna

Naj 10 avanturističnih doživetij 

Obožujete tisti občutek, ko srce bije hitreje, po žilah pa vzvalovi neučakano pričakovanje? Adrenalinski parki, zip line-i, hitra vožnja in podobne dejavnosti so vse bolj priljubljene, saj nam prinašajo noro mešanico adrenalina, strahu, zabave in smeha v enkratno in edinstveno doživetje. Za vse, ki potrebujejo malo »utrganega« odklopa, smo pripravili pestro top 10 lestvico z najboljšimi doživetji iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

 1. Bungee jumping
 2. Vožnja s Ferrarijem in Lamborghinijem
 3. Adrenalinski rafting
 4. Šola preživetja
 5. Vožnja s štirikolesniki
 6. Aerodium Logatec
 7. Karting vožnja po Sloveniji
 8. Divji spust z zip-lineom Flying Fox XXL
 9. Akrobatski polet s športnim letalom
 10. Paintball Kraljev hrib  

Naj 10 športnih doživetij

Športne aktivnosti so priporočljive tako za naše telo kot za splošno boljše počutje. Če lahko gibanje povežemo še z druženjem in zabavo imamo pravzaprav vse kar potrebujemo za eno super doživetje! Da vam ne zmanjka idej, smo vam pripravili izbor najboljših deset športnih doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Svojim najdražjim podarite zdravje in zabavo v enem!

 1. Podzemlje Pece
 2. Splavarjenje po reki Dravi
 3. Supanje
 4. Pole dance studio
 5. Fitnes Betnava
 6. Aerial vadbe, No stress center
 7. Bowling center Strike Maribor
 8. Polet z balonom
 9. Jahanje konj
 10. Igranje Golfa – Zlati grič

 

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here