“Prvenca sem zelo vesel”

0
1181

Domžalčani so v sredo, 25. septembra, v domači tekmi 11. kola klonili. Z 1:4 se je zmage pred 1400 gledalci veselila Olimpija, ki še naprej ostaja vodilno moštvo Prve lige Telekom Slovenije.

Derbi ljubljanske kotline se ni iztekel po željah rumenih. Varovanci Andreja Razdrha so se po zaostanku sicer vrnili v igro, toda veselje ob prvencu Tamarja Svetlina ni trajalo dolgo, saj je Endri Čekiči že v 32. minuti dvoboja poskrbel za novo vodstvo gostov. Prednost sta v drugem delu igre povečala še Stefan Savić, ki je poskrbel že za prvi zadetek na tekmi in rezervist Jucie Lupeta.

Tamar Svetlin je ob koncu svoje šeste članske tekme v dresu Domžal dejal: “Olimpija premore veliko individualne kvalitete in ravno to se je po mojem mnenju na koncu izkazalo kot ključni faktor. Seveda so k porazu pripomogle tudi naše napake, ki si jih proti tako kvalitetnemu nasprotniku preprosto ne smeš privoščiti.”

V 29. minuti srečanja je 18-letni nogometaš, ki v zadnjem času pridobiva vse pomembnejšo vlogo v moštvu Andreja Razdrha, z močnim in natančnim strelom z roba kazenskega prostora poskrbel za izenačenje: “Najbolj me veseli zaupanje, ki mi ga trener izkazuje. Na meni je, da ga iz tekme v tekmo upravičujem in ob enem dokazujem, da si to tudi zaslužim. Prvenca sem zelo vesel, toda dejstvo je, da smo tekmo izgubilii. Nove točke moramo tako iskati v naslednjih dvobojih, začenši že v soboto.”

Nov izziv predstavlja NŠ Mura, moštvo, s katerim so se rumeni bojevniki pred tedni, v zaostali tekmi 3. kroga, razšli brez zadetkov: “Gre za zelo zahtevno gostovanje, a hkrati tudi izjemno priložnost, da si z zmago povrnemo samozavest, ki bi bila izjemnega pomena pred nadaljevanjem prvenstva,” je zaključil mladi reprezentant Slovenije.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here