Kronika Policijske postaje Kamnik (od 14.9. do 20.9.2020)

0
1028

14.09.2020
INTERVENCIJA
Policisti so v Volčjem Potoku obravnavali intervencijo, kjer je prišlo do spora zaradi razdelitve skupnega premoženja, kar je razburilo bivšega partnerja, ki je udaril prijaviteljico. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

15.09.2020
SPOR MED SOSEDI
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer je sosed razgrajal po hodniku, vpil in v steno odrinil prijaviteljico. Sledi zbiranje obvestil, kršitelju pa bo izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

16.09.2020
NAJDENO KOLO
Na Cankarjevi cesti v Kamniku je bilo najdeno kolo znamke BTWIN črne barve, model RockRider 520. Napisan zapisnik o najdenih predmetih. Občana, ki pogreša omenjeno kolo naprošamo, da se zglasi na policijski postaji Kamnik in ga z dokumenti prevzame.

PROMETNA NESREČA
V Komendi je prišlo do prometne nesreče med voznikom traktorja in osebnim avtomobilom, ki sta oplazila z ogledalom in pa priklopnikom. Kraj nesreče je bil ob prihodu na kraj spremenjen. Ker sta bili sprejeti nasprotujoči se izjavi udeležencev se od dogodku napiše uradni zaznamek.

17.09.2020
ONEMOGLA OSEBA IN VSTOP V STANOVANJE
Policisti so Kamniku s pomočjo gasilcev in ekipe nujne medicinske pomoči vstopili v stanovanje, kjer je bil na tleh najden občan, ki zaradi poškodbe ni mogel vstati. Občan je bil z reševalnim vozilom odpeljan na zdravljenje, policisti pa so na kraju izdali potrdilo o vstopu v stanovanje.

18.09.2020
PROMETNA NESREČA
V Stranjah se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
Policisti smo bili obveščeni o nasilju v družini, kjer se je kršitelj v družinski skupnosti do svoje izven zakonske partnerice vedel nasilno, z njo grdo ravnal, nad njo vpil, jo žalil, v preteklosti pa jo je večkrat fizično napadel, z tem ravnanjem pa jo je spravljal v podrejen položaj. Osumljencu je bila odrejena prepoved približevanja do oškodovanke.
Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

19.09.2020
DELOVNA NESREČA
Pri obnavljanju strehe na objektu v Kamniku je delavec opravljal dela na strehi pri tem pa stopil na salonitno ploščo na strehi, ki se je pod njegovo težo zlomila. Delavec je posledično padel skozi salonitno ploščo, vendar je ob uporabi ustrezne varovalne opreme za delo na višini obvisel tik pod streho, na katero je nato splezal sam. Zaradi sunka je zadobil lahke telesne poškodbe. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

KRAVE POŠKODOVALE VOZILO
Občan se je zglasil na policijski postaji in pokazal poškodovano vozilo, katere so poškodovale krave z jezikom in lastno težo. Oškodovanec je dogodek prijavil zaradi uveljavljanja škode na zavarovalnici.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here