Kronika Policijske postaje Kamnik (od 16.8. do 22.8.2021)

0
914

16.8. 2021
TATVINA VOZILA V MOSTAH
Neznani storilec je opazil, da je vozilo pred stanovanjsko hišo v Mostah odklenjeno, ključi pa v ključavnici. Nepridiprav je izkoristil ponujeno priložnost in se z ukradenim jeklenim konjičkom odpeljal zaenkrat še neznano kam. Policisti bodo poskušali zlikovca izslediti ter ga ovaditi na pristojnem sodišču.

SPUŠČEN PES
Občanka iz Podgorja je obvestila, da je med sprehodom po vasi, njenega psa napadel, spuščen nezavarovan pes, pasme nemški ovčar in ga telesno poškodoval ter oba močno prestrašil. Policisti bodo poskušali ugotoviti lastnika psa in ga nagradili s plačilnim nalogom po zakonu o zaščiti živali.

PROMETNA NESREČA
V naselju Godič je prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami, zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja, ki je trčil v zadnje kolo pred seboj vozečega kolesarja s katerim sta oba padla po vozišču. Modri dirkač je bil na kraju poplačan s plačilnim nalogom.

17.8. 2021
PROMETNA NESREČA
Na Kamniški obvoznici se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POVOŽENJE DIVJADI
V naselju Srednja Vas je voznica osebnega vozila povozila divjad in poškodovala vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženka izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu ji je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

18.8. 2021
POŠKODOVANO VOZILO NA GOJŠKI PLANINI
Policisti smo bili obveščeni o poškodovanju vozila na planini Kisovec. Pri pregledu vozila je bilo ugotovljeno, da so vozilo poškodovale krave saj so bile na vozilu najdene odrgnine, slina in podobne sledi. Oškodovanec je dogodek prijavil za uveljavljanje škode na zavarovalnici.

19.8. 2021
POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je z neznanim ostrim predmetom uril svoje slikarske sposobnosti na parkiranem vozilu in tako oškodoval lastnico vozila. V kolikor bodo policisti izsledili tega slikarja bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

20.8. 2021
TATVINA SKIROJA
Neznani storilec je izkoristil nepazljivost občanke, ki je na hodniku v stanovanjskem bloku, pustila sicer zaklenjen električni skiro, znamke Velociptor, model ES100W, črne barve in se veselo odpeljal neznano kam. V kolikor bodo policisti izsledili tega zmikavta bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

21.8. 2021
PRENOČIL V PROSTORIH ZA PRIDRŽANJE
Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v lokalu v Volčjem Potoku. Ugotovljeno, da se je pijan občan nedostojno vedel do zaposlenih v lokalu in do policistov v postopku. Ker ni prenehal s kršitvijo, mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve. Vročekrvnežu je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

22.8. 2021
NEPRAVILNO PARKIRANO VOZILO
S strani občanke smo bili obveščeni o nepravilno parkiranem vozilu, ki ovira promet na Šutni. Kršitelju je bilo izdano obvestilo o prekršku.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo