Z golom prvenstva do prve domače zmage

0
259

V 16. krogu so Radomlje doma gostile trenutno zelo vroče Celjane.
Domači so že od prvega sodnikovega žvižga v tekmo vstopili zelo disciplinirano. Do svoje prve resne priložnosti so prišli v 20. minuti, ko je Gal Primc z desne strani, s prekrasnim predložkom v kazenskem prostoru našel Gedeona Guzino. Gledalci so videli najlepši gol v prvenstvu. Gedeon je v stilu največjih mojstrov, s “škarjicami” premagal gostujočega vratarja Raduho.
Primc se je že nekaj minut kasneje znašel v samostojnem preigravanju in lepo našel Marka Božića, ki je prišel do strela. Na žalost je žoga končala v rokah nasprotnega vratarja.
Gostje so do prve priložnosti prišli proti koncu prvega polčasa. Po levi strani so lepo izigrali domačo obrambo, žoga je prišla do Svetlina, ki je streljal, David Šugić pa se je izkazal s prvo obrambo na tekmi.
Drugi zadetek smo videli v samem začetku drugega polčasa, ko je Luka Guček s prostega strela poslal žogo na nasprotnikovo polovico, s kombinacijo podaj je žoga prišla do Guzine. Gedeon je na drugi strani kazenskega prostora našel vtekajočega Ivana Šarića, ki je z močnim strelom poslal žogo za hrbet Raduhe.
Gostje so do priložnosti za zadetek prišli v 63. minuti vendar se je zopet izkazal domači vratar.
V 68. minuti pa smo po predložku z desne strani videli prvi gol gostujoče ekipe. Do izenačenja pa so gostje prišli nekaj minut kasneje. V 74. minuti je iz kota podajal Kuzmanovič, po zmedi v kazenskem prostoru pa je žoga končala za vrati Šugiča.
Domači so trdo delo skozi celotno tekmo nagradili v 80. minuti. Po samostojnem prodoru po desni strani se je Luka Guček za nekaj trenutkov prelevil v napadalca, z ostrim predložkom je žogo poslal mimo vseh igralcev zadnje linije gostov in na drugi strani našel Ivana Šarića, ki je žogo le še pospravil v mrežo.
Pred nami je reprezentančni odmor, naslednja tekma nas čaka 21.11.2021, ko bomo gostovali pri trenutno prvo uvrščeni ekipi iz Kopra.

Prva liga Telemach
Petek, 5.11.2021; 16.krog, Mestni stadion Domžale

NK Radomlje : NK Celje ; 3-2

Strelca: 1:0 Guzina (21.), 2:0 Šarić (48.), (80.) 2:1 Sokler (68.), 2:2 Ihbeisheh (avtogol, 74.)

NK Radomlje

Oglasno sporočilo