Kronika Policijske postaje Kamnik (od 20.6. do 26.6.2022)

0
164

20. 6. 2022
PROMETNA NESREČA
V PC Žeje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

INTERVENCIJA NA FUŽINAH
Policisti so v Kamniku, obravnavali kršitev javnega reda in miru. V stanovanju sta se sprla mama in sin. Stranka v postopku ni želela sodelovati in podati prijave zoper svojega sina. Sledi UZ o ne izvedbi prekrškovnega postopka.

21.6. 2022
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTMOBILA
Neznani storilec je v Mekinjah v varovanih stanovanjih z neznanim predmetom razbil steklo na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA TELEFONA
Policisti so v Kmniku obravnavali tatvino telefona. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA
Policisti so v naselju Mlake pri Komendi obravnavali tatvino cestnega moškega kolesa znamke SCOTT model FOIL 20 CARBON zeleno črne barve in tatvino električnega ženskega gorskega kolesa bež barve, znamke CUBE. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NEPRAVILNO PARKIRANO VOZILO
Policisti so na Zikovi ulici obravnavali prijavo zaradi nepravilno parkiranih več vozil, ki kršijo prometno signalizacijo-znak. Na kraju je bilo vozilom izdano obvestilo o prekršku, zaradi nepravilnega parkiranja in neupoštevanje prometne signalizacije.

22. 6. 2022
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTMOBILA
Neznani storilec je v Kamniku z neznanim predmetom poškodoval osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V MOSTAH PRI KOMENDI
Policisti so v Mostah pri Komendi obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla občana. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

23. 6. 2022
KAZNIVO DEJANJE GOLJUFIJE
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije, ki je nastala pri izvedbi gradbenih del. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

24. 6. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Kamniški obvoznici obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v vasi Studenec obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci, obravnavali kršitev javnega reda in miru. V stanovanju sta se sprla izven zakonska partnerja. Na kraju ni bilo ugotovljenih znakov KD, navedena kršitve ZJRM-1 ni bila ugotovljene (nasprotujoči si izjavi), sledi UZ o ne izvedbi prekrškovnega postopka.

25. 6. 2022
VLOM V ZABOJNIK V KAMNIŠKI BISTRICI
Policisti so v Kamniški Bistrici obravnavali vlom v zabojnik-prodajalno
vstopnic pri spodnji nihalki. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na
pristojno tožilstvo.

INTERVENCIJA V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci obravnavali intervencijo, kjer sta se sprla izven zakonska partnerja. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

GLASNA GLASBA
Policisti so v Suhadolah zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo po drugem odstavku 8. člena ZJRM-1, katero je upošteval in glasbo ugasnil.

26. 6. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so v bližini glavne avtobusne postaje obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POOSTREN NADZOR
Policisti so pretekli teden na območju Kamnika in Komende opravljali
poostren nadzor nad hitrostjo. Pri tem je bilo izdanih več plačilnih
nalogov zaradi prekoračitve hitrosti v naselju.
Ob tem policisti pozivamo na previdnost v času turistične sezone.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo