Kronika Policijske postaje Kamnik (od 4.1. do 7.1.2024)

0
756

4.1.2024
REALIZIRANA PRIVEDBA
Policisti so, na podlagi zaprosila Okrožnega sodišča Ljubljana, realizirali odredbo za privedbo osebe, ki se ni sama zglasila na sodišču, prav tako ni prevzemala pošte. Oseba je bila po hitrem postopku odpeljana na sodišče.

ZASEG PIROTEHNIČNEGA SREDSTVA
V eni izmed osnovnih šol je policist zasegel pirotehnično sredstvo petardo, katero je imel učenec pri pouku pri sebi in jo potem sam izročil zaposlenim. Ugotovljeno, da gre za prepovedano pirotehniko, ki je bila na podlagi zapisnika zasežena. Sledi poročilo na center za socialno delo Kamnik.

GROŽNJE S STRANI BIVŠEGA PARTNERJA
Na Perovem je prišlo do spora med bivšima partnerjema, kateri ji je izrekel grožnje, da se bo v kratkem ponoči kaj zgodilo, da jo bo pospravil in jo žalil z neprimernim besednjakom. Sprejet zapisnik za kaznivo dejanje grožnje, sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

5.1.2024
POŠKODOVANJE KONTEJNERJA
Policisti smo bili obveščeni o poškodovanju kontejnerja. Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci po vsej verjetnosti s pirotehničnim sredstvom poškodovali kontejner za smeti in klimatsko napravo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

GOLJUFIJA PREKO SPLETA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil spletno goljufijo. Ugotovljeno, da je občan na spletni strani booking.com rezerviral hotel za novo leto. Nato je 27. 12. 2023 na elektronski naslov prejel elektronsko sporočilo, ki je izgledalo kot da je pošiljatelj Booking. V spletno povezavo je vpisal svoje bančne in osebne podatke ter opravil transakcijo v višini 266,22 EUR misleč, da opravlja pred avtorizacijo hotela. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

6.1.2024
PROMETNA NESREČA
V Komendi se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA
V Zgornjem Tuhinju je prišlo do prometne nesreče, zaradi vožnje preblizu desnega roba voznice, ki je nato zapeljala iz ceste. Na vozilu je nastala manjša materialna škoda, udeleženka je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju izdano obvestilo o odstopu.

7.1.2024
JRM IN CPP KRŠITEV NA LJUBLJANSKI
Občan se je zglasil na policijski postaji in podal prijavo zaradi cestno prometnega prekrška voznika, ki je nato še z besedami “popuši mi kurac” kršil še javni red in mir. Sledi zbiranje obvestil in pa plačilni nalog zoper kršitelja.

POVOŽENJE DIVJADI
V naselju Podgorje je voznik osebnega vozila povozil divjad in poškodoval vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu mu je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here