Priprave zaključili z visoko zmago

0
2037
Člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale je v soboto odigralo zadnjo tekmo pred začetkom nove tekmovalne sezone. V Športnem parku Domžale je gostovala podprvakinja Bosne in Hercegovine, Sloboda iz Tuzle, ki bo prvo uradno tekmo, prav tako kot dvakratni državni prvaki, odigrala v četrtek v 1. krogu kvalifikacij za evropsko ligo.
Veselje
Domžalčani so tekmo začeli s popolnoma spremenjeno zasedbo kot dan prej proti Radomljam in dokazali, da v novo sezono vstopajo z izjemno širokim izborom nogometašev. Že po 22 minutah so vodili s 4:0, gole pa so dosegli Alvaro Brachi, Jure Balkovec, ki je bil uspešen dvakrat, drugič iz enajstmetrovke, in Slobodan Vuk. Slednji je priboril tudi strel z bele točke za vodstvo s 3:0, v 59. minuti pa je, po zapravljeni enajstmetrovki Brachija, dosegel še svoj drugi gol na tekmi. Za goste je častni zadetek v 72. minuti dosegel Ivan Fatić. Končni izid 6:1 pa je šest minut pred koncem postavil Dominik Ivkić, ki je dosegel svoj prvi gol v članski konkurenci.
.

.
Domžalčani so tako priprave zaključili na najlepši možni način. Z visokima zmagama proti Radomljam in Slobodi iz Tuzle so si močno dvignili samozavest pred obračunom 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti andorskemu Lusitanosu. Dvoboj bo v Športnem parku Domžale v četrtek, 30. junija ob 20:00. Vstopnice so za vsega 5 in 3 evre že na voljo v NK Baru.
.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

Oglasno sporočilo