Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 27. 11. do 3. 12. 2017

0
1994

27. 11. 2017
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (1,26 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

28. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DRAGOMLJU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Dragomlju. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na vzvod odprl okno stanovanjske hiše, ter tako prišel v notranjost, iz katere je odtujil gotovino. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za približno 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

29. 11. 2017
VLOM V AVTOMAT V ZABORŠTU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomat s prigrizki in napitki v Zaborštu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z lomljenjem dveh ključavnic obešank in z razbijanjem stekla vlomil v avtomat za hrano in pijačo, ter iz njega odtujil hrano in pijačo. Z opisanim dejanjem je neznani storilec podjetje oškodoval za približno 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

1. 12. 2017
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA NA VIRU
Policisti PP Domžale so imeli na Viru v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

2. 12. 2017
VLOM V STANOVANJE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanje v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z vlomom skozi vhodna vrata prišel v stanovanje in iz notranjosti odtujil zlatnino in gotovino. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za približno 5.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

2. 12. 2017
VLOM V KLET V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v klet v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z vlomom, na vzvod, odprl lesena vhodna vrata kletnega prostora in iz notranjosti odtujil moško gorsko kolo Giant, Talon LTD, črne barve in moško gorsko kolo Cult, Explorer X, modro srebrne barve. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za približno 550 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

02. 12. 2017
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku mladoletno kršiteljico kateri so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po postopku je bila mladoletna kršiteljica predana zakoniti zastopnici, policisti pa bodo zoper njo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

03. 12. 2017
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz parkirišča v Domžalah odtujil tam parkiran osebni avtomobil BMW, 316 I, sive barve, letnik izdelave 1992. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj, predvsem s področja premoženjske kriminalitete (razne tatvine, vlomi v objekte, itd). V sled navedenega vse občane pozivamo na večji poudarek pri samozaščitnih ukrepih (zaklepanje vrat stanovanj, hiš in vozil, ustrezno zavarovanje vrednejših predmetov, itd).

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo