Jubilejne 10. zimske priprave nogometašev NK Roltek Dob v polnem teku!

0
2525

Kar devet nogometnih selekcij in več, kot 130 nogometašev

NK Roltek Dob se letos med 25. februarjem in 2. marcem pripravlja na nadaljevanje letošnje sezone v hrvaškem Rovinju. 

Poleg tekmovalnega dela imajo nogometne selekcije tudi vsakoletne zimske priprave, ki se zadnja tri leta konec februarja odvijajo pri naših »sosedih« v Rovinju, kjer vsi udeleženci  dodobra izkoristijo v tednu dni odlične pogoje za treninge in prijateljske tekme ter pripravo na nadaljevanje sezone.

In tudi letos je tako, a le-te so še bolj posebne, saj so 10.-zaporedne, ves čas pa jih vodi
Marjan Cerar, direktor našega kluba, ki je ob jubileju priprav navdušen.

»Pogoji v Rovinju so fantastični, letos nam malce nagaja vreme, saj je kar precej vetrovno, a mi se ne damo in vse je tako, kot mora biti. Zahvaliti se moramo seveda tudi predsedniku našega kluba, Bojanu Gasiorju, našim sponzorjem, GOSTINSKEMU PODJETJU TROJANE, podjetju ROLTEK d.o.o. in ELTEKOMA s.p. ter lokalni skupnosti in seveda staršem naših nogometašev, ki nam pomagajo pri tem projektu vsako leto, brez njih nam ne bi uspelo«, pove Marjan Cerar. 

TEMPERATURA 0 °C + HITROST VETRA 41km/h + VLAŽNOST 41% = OBČUTEK -10 °C
 A NITI NAŠIH OTROŠKIH SELEKCIJ TO NE PREŽENE Z NOGOMETNIH IGRIŠČ

Niti naši cicibani NK Roltek DOB se niso ustrašili vetrovnih razmer, še več, z veliko mero poguma in dobro oblečeni, so se prav vsi mali junaki le-tem s treningom zoperstavili na igrišču NK Rovinj. K temu zagotovo pripomorejo naši odlični trenerji Denis Mešanovič(u9), Dušan Smolnikar(u10) in Matjaž Gasior(u11) ter Albin Vezirovič(trener vratarjev) ki so s pogoji na letošnjih zimskih pripravah zelo zadovoljni.

Prve treninge na pripravah sta tudi že opravili selekcija mlajših dečkov, oz. u13 NK Roltek DOB, ki jo vodi Sašo Avbelj in starejših dečkov, oz. u15 NK Roltek DOB, ki jo vodi Žan Cerar, pri delu pa mu pomaga Simon Smolnikar.

Obe selekciji bosta poleg treningov v sklopu zimskih priprav na nadaljevanje sezone, odigrali tudi prijateljske tekme s klubi iz Avstrije in Slovenije(ND Bilje).

KADETI IN MLADINCI, oz. u17 in u19 NK Roltek DOB, ki nastopata v 2.SKL in 2.SML –zahod, so pod “budnim očesom” obeh trenerjev na prvem treningu “pilili” taktiko!

Oba trenerja, tako Nedo Miletič(u17), kakor tudi Bojan Komatovič(u19), sta z angažiranostjo svojih nogometašev kljub vetru in nizki temperaturi, zelo zadovoljna.

S POZITIVNO ENERGIJO OBE ČLANSKI EKIPI OPRAVILI PRVI TRENING V ROVINJU

Članska B ekipa, ki jo vodi Matjaž Kunstelj, je danes popoldne v Športnem parku Rovinj opravila svoj prvi trening na letošnjih zimskih pripravah.

Ob sicer sončnem, a tudi mrzlem vremenu, so nogometaši ohranili pozitivno energijo in kljub vremensko slabših pogojih, izpeljali trening do konca.

V sredo čaka naše nogometaše prijateljska tekma z avstrijskim klubom ATUS Feistritz SV iz Rosentala(slovensko Bistrica v Rožu), za katerega sicer igra Denis Mešanovič trener naše u9 ekipe.

Ekipi Dobljanov sta se na pripravah pridružila dva nova nogometaša in sicer Amel Račič ter Emir Velič (posoja iz Domžal).

Članska A ekipa NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je prvič preizkusila istrsko nogometno zelenico že takoj po prihodu v Rovinj, na kateri se bo sicer danes v popoldanskem času( predvidoma ob 16.uri) v prijateljski tekmi pomerila z hrvaškim prvoligašem NK Istra 1961.

Članski A ekipi so se na pripravah pridružili nogometaši, ki so v zimskem prestopnem roku oblekli dres »Modrih« iz Doba in sicer Jaka Krajc(Šenčur), Žan Kumer(Krško), Jakob Lužar(Radomlje), Nik Plavšič(NK Kranj), Kristijan Šipek(posoja iz Domžal) in Nejc Levec(Radomlje).

Odhodi: Ekipo so v zimskem prestopnem roku zapustili Jernej Leskovar, ki bo odslej nosil dres avstrijskega četrtoligaša Pollau TSV, Klemen Nemanič, ki je odšel na Poljsko k tretjeligašu Legionovia, le-tega vodi slovenski strateg Robert Pevnik, Kristjan Draksler je odšel k NK Zarica Kranj, našemu tekmecu v 2.SNL in Samo Kokalj, ki bo odslej nosil dres gorenjskega tretjeligaša ND Šenčur

Vse aktivnosti in ostale informacija lahko vsak dan spremljate na naših uradnih socialnih omrežjih FACEBOOK IN TWITTER(@NkRoltekDob).


Vsi za šampione iz Doba

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani

Gregor Horvatič
Služba za stike z javnostjo NK Roltek Do
nkroltekdob@gmail.com

Bojan Komatovič iz Maribora, vodi selekcijo mladincev
Bojan Komatovič iz Maribora, vodi selekcijo mladincev
Del strokovnega štaba
Denis Mešanovič
Dušan Smolnikar, trener u10 NK Roltek Dob_2
Simon Smolnikar, opravlja pomočnika u15 NK Roltek Dob1
Sašo Avbelj,trener u13_1
Matjaž Gasior, trener u11 NK Roltek Dob_2
Matjaž Kunstelj,trener članske B ekipe NK Roltek Dob
trener kadetov Nedžo Miletič
Trener u15 NK Roltek Dob – Žan Cerar_2

 

 

Oglasno sporočilo