Kronika Policijske postaje Kamnik (od 19.2. do 24.2.2018)

0
2525

19.02.2018
VLOM V HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Šmarci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na vzvod skozi okno spalnice vstopil v pritličje hiše iz katere je odtujil večjo količino nakita in lastnika oškodoval za okoli 10.000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

20.01.2018
PRIJAVA GOLJUFIJE PREK SPLETA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in povedal, da je v mesecu januarju iz Združenega kraljestva želel kupiti strelne daljnoglede in kopita v vrednosti 10.340,00, katere je plačal vendar artiklov ni prejel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA V LOKALU
Policisti so bili napoteni v lokal na območju Kamnika, od koder je poklicala občanka in povedala, da je v lokalu zelo glasna glasba, katera jo moti saj stanuje nad lokalom. Na kraju je patrulja na podlagi izjave oškodovanke in lastne zaznave lastnici lokala izdala plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

22.01.2018
SPOR MED SOSEDAMA
Na Groharjevi ulici je prišlo do spora med sosedama. Na kraju sta policista ugotovila, da se je kršiteljica nedostojno vedla, žalila prijaviteljico in jo polila s čistilom. Kršiteljici je bila na kraju po zakonu o javnem redu in miru izdan plačilni nalog.

23.01.2018
TATVINA TABLIC
Policisti smo bili obveščeni o tatvini reg. tablic. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči iz parkiranega vozila odtujil obe registrski tablici in lastnika oškodoval za okoli 40 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO PEŠKE
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena na Ljubljansko cesto, kjer je prišlo do prometne nesreče z udeležbo peške. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila spregledal peško, katera je pravilno na prehodu za pešce prečkala vozišče in s prednjim delom vozila trčil v peško, da je le ta padla po tleh in se telesno poškodovala. Vidljivost peške in voznika je bila slaba zaradi nepravilno parkiranega vozila, kateremu je bilo izdano obvestilo o prekršku. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VLOMA V STANOVANJSKI HIŠI V ŠMARCI
Policisti so obravnavali vloma v stanovanjski hiši v Šmarci. Ugotovljeno, da je neznani storilec s primernim orodjem vlomil in vstopil v hišo, katero je pregledal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, podali bodo kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

24.02.2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO NA BREZJAH
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Brezjah. Ugotovljeno, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi balkonska vrata in tako vstopil v hišo in izvršil tatvino zlatnine in lastnika oškodoval za okoli 2000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA DENARNICE V CIRKUSU
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila tatvino denarnice z vsebino. Ugotovljeno je bilo da se je oškodovanka nahajala v diskoteki Cirkus v Ljubljani, ko ji je neznani storilec iz torbice odtujil črno denarnico z vsebino in jo oškodoval. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo