Na četrti tekmi do tretje zmage

0
1142

Nogometaši Domžal so na četrti zaporedni tekmi prišli do tretje zmage! Domači dvoboj z NK Tabor Sežana je imel napeto končnico, z lepima zadetkoma pa sta ga odločila Arnel Jakupović in Senijad Ibričić, ki se je v 95. minuti z 29. prvenstvenim zadetkom v rumenem na 5. mestu klubske lestvice strelcev izenačil z Nenadom Protego!

Dejan Djuranović (glavni trener): ”Na koncu smo bili nagrajeni za vztrajnost. Šlo je za zelo težko tekmo. Tabor se je pokazal kot disciplinirana ekipa, ki je prišla v Domžale z namenom, da ostane neporažena. Iskali so svojo priložnost v protinapadih, toda povedli smo, nadzorovali igro in kljub izenačenju v 88. minuti, prišli do zadnje priložnosti, ki smo jo na naše veliko zadovoljstvo uspešno izkoristili.”

Senijad Ibričić (kapetan): ”Mislim, da je takšna zmaga najslajša. Videli smo izjemno zahteven dvoboj, saj sta se pomerili ekipi, ki se borita za obstanek. Skozi celotno srečanje smo bili boljša ekipa in zasluženo slavili. Nova tekma nas čaka že v torek, zato moramo misli hitro preusmeriti v nadaljevanje oziroma zaključek prvenstva. Celjani so v formi in se borijo za sam vrh lestvice, zato se nadejam nove zanimive tekme. Vse bolje delujemo tudi sami, v zadnjih dvobojih pa bomo še naprej poizkušali po najboljših močeh zadržati pozitiven niz in odlično vzdušje v moštvu.”

Matej Podlogar (napadalec): ”Odgovor na izenačenje je bil izjemen. Po zadetku gostov smo namreč verjeli v zmago in ponujeno priložnost smo na našo srečo tudi uspešno izkoristili. V letošnji sezoni se nam to ni zgodilo velikokrat, zato se je v končnici preprosto moralo obrniti v našo korist. Sam sem v igro vstopil namesto poškodovanega Slobodana Vuka, ki mu želim vse dobro in čim hitrejše okrevanje, že v 20. minuti, ampak mislim da smo že od prve minute dalje bili podjetnejši. Tretja zmaga na četrti tekmi zagotovo predstavlja lepo popotnico pred torkovim odhodom v Celje, kjer bomo iskali nove tri točke.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here