Kronika Policijske postaje Kamnik (od 18.7. do 24.7.2022)

0
688

18. 7. 2022
KAZNIVO DEJANJE SPLETNE GOLJUFIJE
Oškodovanec se je zglasil na policijsko postajo in prijavil kaznivo dejanje spletne goljufije. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec oškodovanca, oškodoval za okoli 1250,00 evrov. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

19. 7. 2022
INTERVENCIJA
Policisti so na Korenovi poti obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla sodelavca, zaradi dokumentacije. Kršitelj je verbalno žalil  sodelavca, zato mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

INTERVENCIJA
Policisti so v Stahovici obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla soseda, zaradi odlaganja vejevja. Zardi nasprotujočih si izjav udeležencev se elementov kršitve Zakona o javne redu in miru ni dalo ugotoviti, zato sledi uradni zaznamek.

KAZNIVO DEJANJE SPLETNE GOLJUFIJE
Oškodovanec se je zglasil na policijsko postajo in prijavil kaznivo dejanje
spletne goljufije. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na neznan
način, neznano kdaj prišel do podatkov bančne kartice oškodovane, nato pa z
njo iz neznane lokacije opravil nepooblaščeno transakcijo v višini 518,45
eur. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno
državno tožilstvo.

POVOZIL SRNO
S strani občana smo bili obveščeni, da je v Podborštu pri Komendi povozil srno in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VINJEN VOZNIK
V naselju Bistričica je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.58 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni
predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

20. 7. 2022
POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je v Soteski z neznanim predmetom poškodoval notranji del pri vratcih rezervoarja osebnega avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE ODVZEM MALDOLETNE OSEBE
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje odvzem mladoletne osebe. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Kamniku obravnavali prometno nesrečo, ki je voznik trčil v potopni stebriček na mestni Šutna ulici. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

21. 7. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so na regionalni cesti I. reda Kamnik – Stahovica obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi izsiljevanje prednosti. Udeležena dva osebna avtomobila, en udeleženec je zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POŠKODOVANJE VHODNIH VRAT NA STANOVANJSKE BLOKU
Neznani storilec je v Kamniku poškodoval vhodna vrata stanovanjskega bloka. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAMPIRANJE V KAMNIŠKI BISTRICI
Policisti so v Kamniški Bistrici obravnavali divje kampiranje. Na podlagi obvestil je bilo ugotovljeno, da so na cesti v sotesko Predoselj kampirali državljani Francije. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

22. 7. 2022
PROMETNA NESREČA
V naselju Kamnik se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

23. 7. 2022
GLASNA GLASBA
Policisti so v Zagorici nad Kamnikom zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bilo na kraju izrečeno opozorilo po Zakonu o javnem redu in miru.

24. 7. 2022
NEPRAVILNO PARKIRANA OSEBNA AVTOMOBILA
Policisti so v Kamniški Bistrici na javni poti proti Kokrškemu sedlu obravnavali nepravilno parkiranje dveh osebnih avtomobilov. Lastnikoma osebnih avtomobilov sta bili izdani Obvestili o prekršku, zaradi nepravilnega parkiranja.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo